Politic

Altercație în Parlamentul României: Premierul Ciolacu comentează incidentul dintre deputații Roman și Vîlceanu

schedule 24 mai 2024, 10:09

Altercație în Parlamentul României: Premierul Ciolacu comentează incidentul dintre deputații Roman și Vîlceanu
LCV / Shutterstock
Premierul Ciolacu condamnă altercația dintre deputații Vîlceanu și Roman în Parlament, numind-o ridicolă și dăunătoare.

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat la incidentul violent care a avut loc în Parlamentul României între deputații Dan Vîlceanu și Florin Roman, descriind situația ca fiind "aproape fără cuvinte" și "de noaptea minții". În timpul unei emisiuni la România TV, Ciolacu a exprimat nedumerirea și dezamăgirea față de comportamentul celor doi foști miniștri, subliniind ridicolul situației în care un parlamentar este mușcat de nas de un coleg în incinta legislativului.

Incidentul a avut loc marți, în plenul Camerei Deputaților și în afara sălii de plen, unde Florin Roman a susținut că a fost agresat fizic de Dan Vîlceanu. Roman a declarat că va depune plângere penală după ce a fost lovit cu genunchiul în zona nasului. O înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere ale Camerei Deputaților a fost făcută publică, arătând momentul în care Vîlceanu l-a luat de gât pe Roman și a avut loc o altercație fizică între cei doi.

Premierul Ciolacu a menționat, de asemenea, o situație personală mai puțin plăcută cu președintele AUR, George Simion, dar a subliniat că a ales să nu reacționeze la provocări și să-și continue discursul. Ciolacu a pus accent pe percepția publicului față de comportamentul parlamentarilor și a criticat incidentul ca fiind total nejustificat și dăunător imaginii instituției parlamentare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

33 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6489 RON
0.00270
GBP
GBP: 5.88 RON
0.00200
HUF
HUF: 1.2603 RON
-0.00610
BGN
BGN: 2.5447 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1718 RON
0.01430
Convertor valutar

Rezultat: ---