Showbiz

Avocata lui Florin Salam face declarații în scandalul cu dama de companie: „Acum vorbesc ca femeie şi după aceea ca avocat”

schedule 17 ian. 2024, 14:01

Avocata lui Florin Salam face declarații în scandalul cu dama de companie: „Acum vorbesc ca femeie şi după aceea ca avocat”
Sursa foto: YouTube VEDETE NEWS

Avocata lui Florin Salam, Beatrice Comăniceanu, face declarații în scandalul cu dama de companie. Ce spune femeia despre situația în care se află acum manelistul!

Beatrice Comăniceanu, declarații despre scandalul cu Florin Salam

În cursul zilei de ieri a izbucnit un real scandal, după ce Florin Salam a fost acuzat că ar fi bătut o femeie într-o cameră de hotel. La scurt timp după acesta a ieșit din secția de Poliție, a dat câteva declarații în care a zis clar că tot ceea ce s-a întâmplat acolo a fost, de fapt, o înscenare din partea iubitului persoanei respective. Manelistul a povestit că bărbatul a băgat-o în aceeași cameră de hotel în care el, după care a plecat.

„Florin Salam a anunţat deja că este o înscenare. Nu neagă faptul că cunoaşte fata, pentru că o cunoaşte, a venit la el în camera de hotel, dar este cale lungă de aici şi până la ceea ce povesteşte ea că s-a întâmplat. Ştiţi ce este ciudat în primul rând? Şi acum vorbesc ca femeie şi după aceea ca avocat. Faptul că în momentul în care eşti agresată, ca femeie, primul drum pe care îl faci, indiferent de starea în care eşti, cu sânge, fără sânge, cu palmă, te duci la IML.
În momentul de faţă, din ce mi-a spus doamna anchetatoare, deşi dosarul nu mi-a fost pus la dispoziţie pentru că aseară a fost prima oară când am luat contact cu dânsa, astăzi am trimis şi eu la Parchet o solicitare, sunt tare curioasă să văd dacă există nu certificatul medico-legal, pentru că ăsta nu iese atât de repede, un număr de înregistrare că partea vătămată s-a dus la IML ca să scoată acest certificat medico-legal”, a declatat avocata lui Florin Salam, conform antena3.ro.

Avocata lui Florin Salam a avut și ea de zis câteva lucruri de zis despre cele întâmplate, repetând în primă fază ceea ce a zis deja artistul. Cel mai ciudat i s-a părut Biancăi Comăniceanu faptul că dacă ar fi fost într-adevăr agresată, prima și prima dată ar fi trebuit să meargă la IML, ceea ce nu s-a întâmplat. De asemenea, a atras atenția asupra faptului că și dacă ar fi existat, nu ar fi avut cum să obțină unul atât de ușor.

„Până acum, sunt două puncte de vedere diferite. Declaraţia clientului meu, care este martor, şi declaraţia acestei presupuse persoane vătămate. Plângere a fost făcută recent, acum două săptămâni, dar are dreptul, din punct de vedere legal, să poată depune această plângere în 90 de zile, deci nu te obligă procedura.
Dar, un alt aspect trebuie să aibă această domnişoară în vedere şi anume faptul că ea trebuie să justifice acţiunile existente şi să le dovedească, presupuse acţiuni în acea cameră de hotel. Pentru că toată lumea speculează că el ar fi urmărit ceva. Dacă el a urmărit ceva, intenţia ei care era şi de ce se afla acolo, care a fost relaţia cu Florin Salam, se cunoşteau mai de mult, nu se cunoşteau, pentru ce s-a dus ea acolo cu iubitul ei şi a rămas?”, a mai zis Beatrice Comăniceanu.

În plus, în apărarea clientului său, a mai zis că probabil a avut și ea o intenție pentru care se afla acolo, pentru că în caz contrar nu ar fi mers cu partnerul ei de viață în acel loc și nici nu ar fi rămas.

„Este doar o plângere înregistrată de această domnişoară, care are doar o jumătate de pagină. Ea trebuie să apară în faţa anchetatorilor pentru a da o declaraţie amplă, despre cum s-au desfăşurat acţiunile respective. Sunt acuzaţii urâte la adresa clientului meu, acuzaţii care nu sunt probate, şi domnişoara trebuie să aibă în vedere că la un moment dat poate chiar şi ea să dea o socoteală pe parte civilă vizavi de clientul meu dacă se constată că acuzaţiile sunt nefondate", a adăugat ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---