Showbiz

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, criticați după ce au dat frâu liber sentimentelor în public: „Parcă sunteți mahmuri, dezlânați, deșirați...”

schedule 28 oct. 2023, 10:26

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, criticați după ce au dat frâu liber sentimentelor în public: „Parcă sunteți mahmuri, dezlânați, deșirați...”
Foto: Valentina Pelinel Borcea/Instagram

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost criticați după ce au dat frâu liber sentimentelor în public. Într-o fotografie făcută publică de model pe contul de Instagram, cei doi soți apar îmbrăcați sumar, iar fostul patron al lui Dinamo o pipăie pe posterior pe mama copiilor săi. 

În poza cu pricina, Valentina Pelinel apare în cămașă de noapte, o rochie vaporoasă și scurtă, în timp ce îl ține de gât pe Cristi Borcea, iar soțul îi pipăie posteriorul. Imaginea le-a adus numeroase comentarii negative.

„În locul dumneavoastră aş sterge această poză. Parcă sunteți mahmuri, dezlânați, deșirati… whatever. Pozitia, picioarele nelucrate, părul, expresia feţei…. a ta, a lui, a voastră împreună… Horror”, a fost comentariul dur trimis de cineva pe Instagram
„Ce poză nereuşită” şi „Două mumii” au fost alte comentarii negative primite de cei doi.

În pofida reacțiilor dure, poza a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri în trei zile. Ba mai mult, au existat și persoane care le-au luat apărarea soților Borcea. 

„Ce oameni răi. În loc să-și vadă gunoiul din curtea lor, își dau cu părerea despre dreapta și stânga” și „Măi, dar câtă răutate să aveți în voi?”, au fost replicile celor care au luat apărarea cuplului. 

Foto: Valentina Pelinel Borcea/Instagram

Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere

Afaceristul are 9 copii cu 4 femei și susține că în acest moment are 50 de persoane în întreținere. Patrick, Melissa și Angelo sunt copiii lui Borcea din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. George Alexandru și Gloria sunt copiii lui Cristi Borcea și Alina Vidican. 

În timpul căsniciei cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu, iar din iubirea lor s-a născut o altă fetiță, Andreina Carolyn Christine. Din mariajul cu Valentina Pelinel au rezultat gemenele Indira Maria și Rania Maria și Milan. 

„Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema. Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora.

Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru 9 copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone.

Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața”, a spus Cristi Borcea în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---