Showbiz

Franța ar putea interzice sharenting-ul. Ce părere are Oana Roman despre expunerea copiilor în mediul online

schedule 23 mar. 2023, 12:13

Franța ar putea interzice sharenting-ul. Ce părere are Oana Roman despre expunerea copiilor în mediul online
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Franța ar putea interzice shareting-ul, iar Oana Roman a vorbit pe contul ei de Instagram despre acest subiect. Ce părere are fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei despre expunerea copiilor în mediul online și ce a zis despre interzicerea acestui lucru!

Oana Roman, despre interzicerea shareting-ului în Franța

Oana Roman este recunoscută pentru sinceritatea de care dovadă de fiecare dată în fața fanilor ei de pe rețelele, unde este foarte activă. Vedeta își petrece o mare parte din viață pe Instagram, unde postează mereu și unde, de asemenea, își dă cu părere despre anumite subiecte de interes. Decizia Franței de interzice shareting-ul i-a trezit interesul acesteia și a decis să își exprime punctul de vedere, în timp ce își aștepta copilul să iasă de la after.

Ce reprezintă, de fapt, shareting-ul? Este fenomenul părinților care își postează copiii pe internet, care ar putea fi interzis în Franța, după ce a luat amploare atât la noi în țară, cât și peste hotare. Oana Roman este și la curent cu tot ceea ce se petrece și a declarat că ideea lor de a opri acest fenomen i se pare interesantă, deoarece ar îngrădi dreptul părinților de a-și expune copii pe social media, la orice oră din zi și din noapte.

”Aștept să o iau pe Isa de la transportul care o aduce de la after. Apoi merg la o întâlnire pentru a semna un contract. Rămăsesem datoare să povestim despre expunerea copiilor în online. În Franța se discută despre o lege care să îngrădească un pic mai mult dreptul părinților de a și expune copiii minori în online și mi s-a părut interesantă ideea.”, a spus Oana Roman.

Mai mult de atât, în timp ce o aștepta pe Isa, Oana Roman a mai zis și că părinții din toată lumea ar trebui să fie mult mai atenți la ipostazele în care își expun copii în mediul online. De asemenea, le-a povestit fanilor ei de unde a pornit ideea de a introduce o lege care să interzică shareting-ul în Franță, de vină fiind un studiu conform căruia până la 13 ani, în medie, un singur copil are în medie 1300 de poze care circulă pe internet și care sunt postate chiar de părinții lor. Vedeta pare a fi de acord cu cele propuse, mai ale că pe social media stau și foarte mulți pedofili.

”Totul a pornit de la faptul că, niște statistici foarte serioase au arătat că până la 13 ani, în medie, un copil are peste 1300 de poze cu el mic, bebeluș, care circulă pe rețelele de socializare, poze, evident, postate de părinți și având în vedere că există această problemă cu rețelele de pedofili, și se știe că ele sunt prezente și, din păcate, sunt agresive, sunt oameni care încearcă să legifereze acest lucru.”, a mai zis vedeta.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---