Showbiz

Irina Deaconescu va ajunge pe masa de operație. Dezvăluirile soției lui Cristi Manea: „Nu vreau să aud păreri”

schedule 27 feb. 2023, 13:39

Irina Deaconescu va ajunge pe masa de operație. Dezvăluirile soției lui Cristi Manea: „Nu vreau să aud păreri”
Sursa foto: Instagram Irina Deaconescu

Irina Deaconescu va ajunge pe masa de operație, iar recent le-a povestit fanilor săi despre acest aspect, fără să aibă nevoie de păreri negative venite din partea lor. Soția lui Cristian Manea a fost sinceră și le-a mărturisit ce anume presupune intervenția la care va apela, de ce anume a decis să o facă și cum o va ajuta să se simtă mai bine în pielea sa.

Irina Deaconescu, pe masa de operație în curând

Irina Deaconescu a devenit cunoscută datorită vlogurilor pe care, în urmă cu ceva timp, le posta în mod regulat pe YouTube. Mai apoi, l-a cunoscut pe Cristian Manea, despre care a știut încă de la bun început faptul că este bărbatul ideal alături de care vrea să își petrecă tot restul vieții. Între timp, cei doi au devenit părinții a două fete superbe pe care le iubesc la nebunie și de creșterea cărora se ocupă în mare parte influencerița alături de mama sa, deoarece fotbalistul este mai mereu plecat în turneu.

Când nu muncește, el petrece timp de calitate cu fiicele sale și ale Irinei Deaconescu și chiar dacă soția sa îi duce lipsa în mare parte, este conștientă de faptul că și cariera sa în fotbal are un rol extrem de important și îi respectă mereu deciziile. Deși multor femei li s-ar părea imposibil să trăiască în felul acesta, ea este fericită, iar fiicele sale reușesc să îi facă zilele mai frumoase. A făcut multe sacrificii pentru cele mici, le-a oferit tot ceea ce au avut nevoie în primii lor ani de viață, iar acum crede că a venit timpul să se mai gândească și la ea.

Astfel, vedeta a decis să apeleze la ajutorul medicilor, pentru a reuși să se simtă din nou bine în pielea sa. Irina Deaconescu nu a vrut nici să se ascundă de fanii ei, așa că le-a povestit acestora că va face niște schimbări în ceea ce privește sânii ei care, după ce a adus pe lume doi copii pe care i-a și alăptat folosind, în unele cazuri, pomba electrică nu mai arată la fel de bine.

„Poimâine voi merge în București și știu că nu am apucat să vorbesc cu voi despre asta, doar că n-am știut cum să abordez neapărat situația. Vor avea loc niște schimbări în zona asta (n. red. zona sânilor), dar nu vreau să aud păreri de genul ”n-ai nevoi”, ”nu-ți trebuie”. Am născut două fetițe, le-am alăptat pe amândouă, am folosit pompa electrică. ”Fetele” mele nu mai arată cum arătau. Vreau să trecem un pic mai sus.”, a
zis Irina Deaconescu, pe contul ei de Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---