Showbiz

Irina Fodor, detalii din spatele camerelor de filmat. Prin ce a trecut, de fapt, în America Express: „Nu aveam voie să ne dăm jos din mașini”

schedule 02 oct. 2023, 11:54

Irina Fodor, detalii din spatele camerelor de filmat. Prin ce a trecut, de fapt, în America Express: „Nu aveam voie să ne dăm jos din mașini”
Sursa foto: Instagram Irina Fodor

Irina Fodor, prezentatoarea America Express, a dat câteva detalii din spatele camerelor de filmat. Ea, concurenții și producația au trecut prin momente grele pe care nu le vor uita niciodată, în timpul filmărilor.

Irina Fodor, detalii din spatele camerelor de filmat

Filmările pentru emisiunea America Express au avut loc în vara acestui an, săptămâni în care toți cei implicați în proiect au avut parte de niște întâmplări pe care nu le vor uita niciodată. Pe lângă toate probele pe care erau nevoite să le ducă la bun sfârșit, cele nouă echipe au fost și în pericol în cele mai multe dintre zile, din cauza țărilor în care au ajuns și care sunt cunoscute pentru toate nenorocirile care au loc acolo.

Irina Fodor este nerăbdătoare ca emisiunea să poată fi urmărită de toată lumea, dar până atunci, a decis să dea câteva detalii semnificative din spatele camerelor de filmat, pe care fanii competiției nu le-ar fi putut afla din altă parte. Ei bine, partenera de viață a lui Răzvan Fodor a povestit că au fost mai multe lucruri care i-au făcut să se teamă pentru viața lor, de la cutremure la mesajele de avertizare pe care le primeau din partea autorităților. De asemenea, au mers pe drumuri patrulate de gherile, unde nu aveau voie nici măcar să coboare din mașinile în care se aflau.



Cunoscuta prezentatoare este, cu toate acestea, de părere că fix acesta este farmecul fiecărui sezon în parte și anume faptul că nu au niciodată idee ce îi așteaptă. Niciun sezon nu seamănă cu celălalt, iar Irina Fodor consideră că al șaselea sezon s-a făcut remarcat tocmai prin nivelul de adrenalină, din zonele prin care au mers. Nu doar fenomenele meteo le-au dat mari bătăi de cap, ci și oameni care locuiau în locurile acelea, lucruri pe care telespectatorii le vor putea descoperi începând cu 21 octombrie, la Antena 1.

„Să fi fost cutremurele? Sau nenumăratele mesaje primite pe telefon din partea autorităților locale cu privire la erupția unui vulcan? Sau alunecările de teren? Drumurile patrulate de gherile, pe care nu aveam voie să ne dăm jos din mașini nici ca să mergem la toaletă? Mda… au fost câteva ocazii.
Farmecul acestui proiect tocmai acesta este, niciun sezon nu are cum să semene cu altul, dar sezonul șase a ieșit în evidență prin nivelul de adrenalină mult mai ridicat, din cauza zonelor pe care le traversăm. Fie că a fost vorba de fenomene ale naturii: cutremure, alunecări de teren, activitate vulcanică, fie că a fost vorba de oamenii care trăiau în zonele prin care treceam noi, tot timpul a existat ceva care ne-a ținut alerți. Dacă vreți, putem să comparăm sezonul șase cu un thriller foarte bun”, a declarat Irina Fodor, conform unica.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---