Showbiz

Irina Deaconescu pune la punct ultimele detalii pentru nuntă: „Petrecerea nu se termină din cauza durerilor”

schedule 27 mai 2023, 12:21

Irina Deaconescu pune la punct ultimele detalii pentru nuntă: „Petrecerea nu se termină din cauza durerilor”
Sursa foto: Instagram Irina SSW

Irina Deaconescu este, la fel ca orice altă viitoare mireasă, agitată în ceea ce privește pregătirile pentru nuntă. Aceasta pune la punct, la momentul actual, ultimele detalii și speră ca totul să iasă așa cum și-au propus, iar ziua în care vor păși împreună în fața altarului să fie una de care să își amintească mereu cu drag.

Irina Deaconescu, pregătiri pentru nuntă

Una dintre cele mai mari nunți care va avea loc în showbiz, în perioada următoare, este cea a Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea. Aceștia au foarte mari emoții cu privire la ceea ce urmează să se întâmple în viața lor și tocmai de aceea, încearcă să pună la punct chiar și cele mai mici detalii, pentru ca totul să iasă bine. Deși fanii au fost curioși, așa cum se întâmplă mereu în cazul unor persoane cu mulți urmăritori pe Instagram, să afle când avea loc evenimentjul și ce locație au ales pentru petrecerea de după, doar că nu au primit astfel de informații.

Zilele acestea, influencerița a avut foarte multe lucruri de făcut, mergând inclusiv să probeze rochia pe care o purta în ziua nunții, unde a fost însoțită de unele dintre cele mai importante persoane din viața sa. Faptul că și-a găsit rochia ideală pentru eveniment, nu înseamnă că pregătirile au ajuns la final, ci din contră.

Irina Deaconescu s-a gândit foarte mult, în timpul pregătirilor, la invitații lor, nu doar la ea și la familia sa, astfel a luat o decizie importantă pentru ei, pe motiv că își dorește enorm ca toată lumea să se simtă bine, să danseze până dimineața și să nu se vaite din cauza durerilor de picioare, iar pentru asta, vloggerița a decis să cumpere mai multe perechi de balerini pe care le va pune la dispoziția invitaților. Așadar, starea lor de bine este foarte importantă pentru ea și vrea să se ocupe personal de fiecare detaliu aparent nesemnificativ, ca să fie totul perfect.



Admiratorii ard de nerăbdare să o vadă în rochia de mireasă pe partenera de viață a lui Cristi Manea, dar sunt foarte curioși cum vor fi îmbrăcate fiicelor lor în ziua nunții.

''Petrecerea nu se termină din cauza durerilor de picioare. O pereche de balerini cu sclipici, noi o să avem la nuntă mai multe perechi de genul acesta pe care fetele atunci când obosesc le vor încălța. Îți dai pantofii cu toc jos, nu rămâi desculță, și încalți acești balerini.''le-a zis Irina Deaconescu fanilor de pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---