Showbiz

Zi specială pentru Irina și Răzvan Fodor. Aceștia împlinesc treisprezece ani de căsnicie: „Până la adânci bătrâneți”

schedule 05 sept. 2023, 15:00

Zi specială pentru Irina și Răzvan Fodor. Aceștia împlinesc treisprezece ani de căsnicie: „Până la adânci bătrâneți”
Sursa foto: Instagram Irina Fodor

Ziua de 5 septembrie este una specială pentru Irina Fodor și pentru partenerul ei de viață, Răzvan. Cei doi împlinesc 13 ani de relație, iar prezentatoarea de la America Express a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale alături de o imagine în care apar împreună.

Irina și Răzvan Fodor, treisprezece ani de căsnicie

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în urmă cu ani buni și au trecut deja treisprezece de când au decis să își unească destinele atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în fața lui Dumnezeu. Așadar, ziua aceasta este una specială pentru cei doi soți care se bucură de o viață fericită împreună și care deși au trecut prin multe momente care le-au pus la încercare relația, au rămas nedespărțiți.

De când Irina Fodor a început să prezinte America Express, una dintre cele mai mari încercări pentru soțul ei a fost aceea de a stat pentru atât de mult timp departe de aleasa lui, dar mai ales să se ocupe de casă și de copil. S-a descurcat de minune, dar nu a negat nicio clipă faptul că i-a fost dor de partenera sa și că erau momente în care își dorea mai mult decât orice să îi fi alături.

Din nefericire, nu a avut cum să o viziteze în locurile în care mergea, pentru că echipa de filmare era mereu în mișcare și pentru că era un efort mult prea mare, așa că a preferat să o aștepte acasă. Mai mult de atât, au fost zile în care și-a făcut griji pentru viața sa, deoarece filma în locuri periculoase, unde a și avut probleme. Cel mai important este că acele momente grele au trecut și că s-a întors cu bine acasă.

Astăzi, cei doi soți sărbătoresc treisprezece ani de relație, iar acest moment nu putea trece așa cu una, cu două, iar prezentatoarea a avut grijă persoanal de asta. A postat o imagine în care apare alături de Răzvan Fodor alături de câteva cuvinte frumoase care au reușit să emoționeze pe toată lumea.

”Treisprezecele meu norocos!❤️ Astăzi am făcut 13 ani de la căsătorie😍 La mulți ani nouă, Fodorică! Până la adânci bătrâneți!❤️❤️❤️”, a scris Irina Fodor, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---