Showbiz

Oana Roman, emoționată până la lacrimi. Ce cadou a primit de ziua sa: „Mulțumesc!”

schedule 14 apr. 2023, 12:31

Oana Roman, emoționată până la lacrimi. Ce cadou a primit de ziua sa: „Mulțumesc!”
Sursa foto: InstaStory Oana Roman

Oana Roman a fost emoționată până la lacrimi, de ziua sa de naștere. Ieri, 13 aprilie, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a sărbătorit împlinirea celor 47 de ani alături de fiica sa și de prietenele ei, iar după aceea le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram ce cadouri a primit.

Oana Roman, emoții de ziua sa

Ziua de 13 aprilie a fost una cu totul și cu totul specială pentru Oana Roman. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de bani și chiar dacă în anii trecuți obișnuia să dea petreceri cu mulți invitați, anul acesta a preferat să stea ceva mai liniștită, dar nu înseamnă că nu a fost înconjurată de oameni.

Fiica lui Petre Roman a primit foarte multe cadouri de ziua sa printre care flori, un tort, scrisori, vorbe bune, dar niciunul dintre acestea nu se compară cu tabloul pe care i l-au dăruit unele dintre cele mai importante persoane din viața. Emoționată până la lacrimi, vedeta nu s-a putut abține să nu posteze câteva imagini cu cadoul respectiv, dar și cu altele care i-au făcut ziua mai bună.

Împlinirea celor 47 de ani a prins-o alături de cei dragi, iar asta este tot ceea contează pentru ea. Vedeta a petrecut în casa unei dintre prietenele sale, care s-a oferit să organizeze totul așa cum trebuie și a avur grijă ca de la petrecerea din grădină să nu lipsească absolut nimic. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei este fericită pentru faptul că are în jurul ei atât de multe persoane care o iubesc și care o apreciază pentru tot ceea ce a reușit să facă până la această vârstă. Așadarr, fiica lui Petre Roman a avut parte de o zi specială pe care nu o va uita prea curând.

”Am primit ieri un tablou minunat și mult dorit. Mi s-a cântat și a fost doar o mână de oameni. Mulțumesc pentru complicitate și pentru toată organizarea minunată.”, le-a zis Oana Roman fanilor ei, de pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---