Showbiz

Fiica Oanei Roman, afectată de absența tatălui din viața ei: „O duc să facă o primă ședință cu o doamnă psiholog”

schedule 10 oct. 2023, 11:12

Fiica Oanei Roman, afectată de absența tatălui din viața ei: „O duc să facă o primă ședință cu o doamnă psiholog”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Fiica Oanei Roman, Isa, este afectată de absența tatălui din viața ei, motiv pentru care mama sa a decis să o ducă la psiholog, pentru a primi ajutor specializat în acest sens.

Isa, afectată de lipsa tatălui

Despărțirea părinților nu este un moment ușor de suportat pentru niciun copil. Cei mai mulți dintre ei sunt afectați fie de certurile părinților din perioada în care sunt împreună, fie de absența unuia dintre ei, după ce aceștia divorțează, iar ei rămân în grija unuia dintre aceștia.

Cu această situația se confruntă și fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, care după separarea lor a rămas în grija mamei, dar care îi simte lipsa tatălui. Cea mică a avut mereu de suferit din cauza situației dintre cei doi, iar acum că el lipsește aproape în totalitate din viața sa nu îi aduce niciun beneficiu. Direct pe contul ei de Instagram, vedeta a abordat acest suboect sensibil și a povestit că fiica ei a avut prima ședință cu un psiholog, pentru că din punctul ei de vedere avea mare nevoie de lucrul acesta.

De asemenea, Oana Roman a spus că Isa este afectată emoțional din cauza absenței lui Marius Elisei din viața sa, care s-a întâmplat brusc si cu care nu s-a putut obișnui.

”Acum trebuie să iau niște medicamente pentru mama și să mă duc din nou la spital să i le duc, apoi mă întorc în Pipera, o iau pe Isa de la școală și apoi o duc să facă o primă ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui ei din viața ei”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

În ceea ce privește faptul că nu i-a fost alături fiicei lui în prima zi de școală, Marius Elisei a povestit că pur și simplu nu a avut posibilitatea de a ajunge, din motive personale și i-a vorbit copilului său despre asta. Mai mult de atât, el a spus că nu a făcut-o cu răutate sau pentru că nu s-a trezit, ci pentru că au existat lucruri pe care ar fi trebuit să le facă fix în dimineața aceea pe care nu le putea amâna sub nicio formă.

”Nu am fost și i-am și explicat copilului, motive personale. Nu a fost cu rea voință, nu s-a întâmplat ceva că nu am vrut sau că nu m-am trezit. Efectiv nu am avut posibilitatea de a ajunge. Nu are legătură ziua și cu data. S-au nimerit să fie în aceeași zi, doar că începutul școlii este dimineață, nu ține toată ziua”, a declarat Marius Elisei, potrivit spynews.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---