Showbiz

Este ziua Oanei Roman. Câți ani împlinește vedeta și cum sărbătorește: „Anul ăsta mă duc la...”

schedule 13 apr. 2023, 12:54

Este ziua Oanei Roman. Câți ani împlinește vedeta și cum sărbătorește: „Anul ăsta mă duc la...”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman își serbează astăzi, 13 aprilie, ziua de naștere, iar în timpul unui interviu acordat chiar la miezul nopții a primit o surpriză frumoasă, dar a dezvăluit ce va face într-o zi atât de frumoasă precum aceasta.

Oana Roman împlinește 47 de ani

Ziua de astăzi este una specială pentru Oana Roman, care sărbătorește împlinirea a 47 de primăveri. Încă de la miezul nopții, ea a făcut dezvăluiri despre cum se va bucura de această zi, dar a avut parte și de o surpriză venită din partea celor de la Xtra Nighr Show, care au avut grijă să îi aducă zâmbetul pe buze. Ei bine, fiica lui Petre Roman a primit un tort, dar și un buchet mare de flori.

„Am făcut foarte mulți ani petreceri mari, cu multă lume. Le și organizam singură, făceam totul eu, cap-coadă, dar nu știu ce era în capul meu, sincer. Când mă uit înapoi mă gândesc că nu a meritat, adică era o oboseală și o muncă incredibilă și nu apucam să mă bucur”,  a declarat, la XNS.

Mai apoi, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a dezvăluit ce va face cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 47 de ani, nedorind să își lase prea mult fanii în suspans. Ei bine, dacă în anii trecuți ar fi dat cel mai probabil o petrecere de zile mari cu mulți invitați, anul acesta a decis să meargă la una dintre prietenele sale, care casă mare și grădină frumoasă.

Femeia i-a promis că va aranja toate frumos, că vor face un grătar, iar la masă îl așteaptă și pe fostul ei partener de viață, Marius Elisei, bineînețeles dacă dorește să li se alăture. Ea chiar speră ca el să decidă să îi fie alături într-o asemenea zi, pentru că din punctul ei de vedere nu este niciun fel de problemă, ba chiar ar avea ocazia să petreacă timp de calitate alături de ea și de fiica pe care o au împreună.

„Anul ăsta mă duc la o prietenă, care are o casă și o grădină foarte frumoasă, iar ea mi-a zis că îmi face niște aranjamente, facem un grătar, bem un pahar și vor fi oameni. Dacă vrea să vină și Marius, atunci cu toată inima și cu toată deschiderea din lumea asta, fără niciun fel de probleme”, a mai zis ea, în cadrul aceleiași emisiuni/

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---