Showbiz

Oana Roman, cuvinte dure la adresa lui Selly. Vedeta l-a desființat pe vlogger: „Mă scoate din minți”

schedule 22 aug. 2023, 09:36

Oana Roman, cuvinte dure la adresa lui Selly. Vedeta l-a desființat pe vlogger: „Mă scoate din minți”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman și-a dat cu părerea, pe contul ei oficial de Instagram, despre Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Ce a deranjat-o, de fapt, pe fiica lui Petre Roman!

Oana Roman, cuvinte dure la adresa lui Selly

Oana Roman obișnuiește să posteze foarte des pe social media, în ciuda faptului că este o persoană ocupată, fiind conștientă că este foarte important să își țină comunitatea cât mai aproape de ea. Nu de puține ori, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a abordat subiecte sensibile, despre care nu avea tocmai o părere bună, iar recent, a decis să discute despre unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți vloggeri de la noi din țară, Selly.

Vloggerul obișbuiește, la rândul lui, să discute cu fanii lui despre tot felul de subiecte, iar educația a fost mereu pe primele locuri pentru el. Există foarte multe filmări în care le arată copiilor care îl urmăresc cât de importantă este și chiar a încercat să facă mai multe schimbări în școlile din România, ceea ce a dus la mai multe critici din partea celor din jur, care îl consideră doar un copil și așa s-a întâmplat și în cazul Oanei Roman.

Fiica lui Petre Roman a început prin a spune că tânărul o scoate din minți, din simplu motiv că de fiecare când există o dezbatere publică despre ceva anume, Selly este mereu acolo pentru a-și exprima punctul de vedere, adesea dur și foarte adevărat. Ea consideră că, de exemplu, el nu este în măsură să discute despre educație, din moment ce el însuți a recunoscut că nu a citit niciun fel de literatură, că nu a făcut prea multă școală și că ajunge să cheltuie în jur de 20.000 de euro pe lună. Mai mult de atât, Oana Roman a transmis că educația nu ține doar de casă și școală, ci este un set de valori pe care adulții îl dau mai departe tinerilor, fiind totodată și o responsabilitate publică a societății.

Rămâne de văzut dacă Selly îi va replica, dar cert este că la final, aceasta a zis că degeaba un om este educat, dacă trăiește într-o societate distrusă precum cea din ziua de astăzi.



„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună. Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație.
Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---