Showbiz

Oana Roman încă are sentimente pentru Marius Elisei. Fostul soț a desființat-o: „Te-am făcut mamă și nu meritai”

schedule 12 apr. 2023, 12:01

Youtube 9news

Oana Roman încă mai are sentimente pentru fostul ei partener de viață, dar nu îi este rușine să o recunoască, în ciuda faptului că acesta a desființat-o, în mediul online. Marius Elisei i-a aruncat cuvinte grele, iar cu toate acestea, se pare că mama copilului său încă mai speră la o împăcare.

Oana Roman, declarație neașteptată

Oana Roman și Marius Elisei s-au certat din nou, iar de câteva luni au rupt orice fel de legătură, iar fostul ei partener de viață chiar a făcut niște declarații extrem de dure despre ea. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, într-un interviu pe care fiic a lui Petre Roman l-a acordat de curând, a recunoscut că încă mai are sentimentele pentru cel cu care a avut o căsnicie de ani buni și a zis că îl va iubi pentru totdeauna.

Revenind la cuvintele dure pe care și le-au adresat unul altuia, acum câteva zile, el a ținut să menționeze faptul că ea niciodată nu se uită în oglindă, înainte de a vorbi despre persoanele pe care le are în jurul ei. Mai mult de atât, el a specificat și că femeia alături de care a trăit timp de zece ani ar trebui să ia în calcul că unele persoane ar putea avea de suferit, din pricina afirmațiilor sale dure, iar dacă ea vrea să se atace în vorbe, el o va face, pentru că știe că tot fosta soție va fi cea care va ieși în pierdere.

„Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere.(…) Ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a declarat Marius Elisei, pe rețelele sociale.

Tot Marius Elisei a zis că a făcut-o mamă, deși nu merita și că a luat-o de soție, chiar dacă nici lucrul acesta nu îl merita, iar acuzațiile și cuvintele urâte nu s-au oprit în acel punct. Deși Marius Elisei a făcut aceste afirmații dure despre mama copilului său, ea a menționat că îl va iubi pentru întreaga sa viață.

„O să-l iubesc toată viața!”, a zis Oana Roman, în podcast-ul lui Jorge.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---