Showbiz

Influncerii din România, desființați de Oana Roman. Ce a deranjat-o, de fapt: „Eu trăiesc din...”

schedule 21 iun. 2023, 13:57

Influncerii din România, desființați de Oana Roman. Ce a deranjat-o, de fapt: „Eu trăiesc din...”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Romna i-a desființat pe mulți dintre influencerii de la noi din țară. Ca de fiecare dată, fiica lui Petre Roman a fost sinceră, cu riscul de a-i supăra pe colegii ei de breaslă. Iată ce a zis!

Oana Roman, mesaj dur pentru influncerii din România

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară. Aceasta câștigă foarte mulți bani de pe urma campaniilor pe care le realizează, dar a zis clar că nu ar face orice pentru bani. Ea a recunoscut că există un trend în rândul lor care o enervează la culme și despre care a vorbit, în cel mai recent interviu, fiind legat de cei care își implică și copiii în campanii.

Nu i se pare deloc în regulă, deși este conștientă că micuții aduc un plus de valoare reclamelor părinților lor, deoarece postările cu copii prind repede la public și așa a fost dintotdeauna. Oana Roman este de părere că persoanele cu pricina nu fac altceva decât să câștige bani de pe spatele copiilor care sunt mult prea mici, pentru a decide dacă își doresc sau nu să facă parte din asta. Mai apoi, a precizat că Isa, fiica ei, nu a fost niciodată băgată în vreuna dintre campaniile sale și crede că părinții ar trebui să ia exemplu de la ea.

”Da, o expun puțin pentru că este un trend care pe mine mă deranjează foarte tare, al influencerilor sau persoanelor publice, care își implică copiii în campanii. Mie mi se pare extrem de urât, foarte deplasat, este clar că acele campanii funcționează mai bine fiindcă își bagă copiii la mijloc, pentru că orice postare cu copii se viralizează mult mai ușor. Ei practic câștigă bani pe spatele acestor copii care sunt încă destul de mici pentru a decide dacă își doresc sau nu să fie târâți în astfel de lucruri. Eu pe Isa nu am băgat-o în vreo campanie.
Eu trăiesc din Instagram și din Facebook, din campanii de influencing, fără să îmi implic copilul vreo secundă în aceste campanii. Se poate. Este multă muncă, dar se poate. Alții își explotează copiii în toate campaniile posibile, nu vorbim de jucării sau pampers, ci de lucruri care nu au legătură cu un copil. Din acest motiv am hotărât că Isa nu va fi expusă și o să se expună ea singură dar nu acum, ci când va fi mai mare și poate decide singură.”, a declarat Oana Roman, pentru viva.ro.

Oana Roman nu s-a oprit doar aici și a afirmat că și fiica ei iubește să se filmeze, face vloguri și se pricepe la asta, dar nu le postează nicăieri, pentru că nu are conturi pe rețelele sociale. Consideră că este mult mai bine pentru ea să stea departe de această lume, pentru că este încă un copil care ar trebui să se bucure de viață, nu care să piardă vremea pe internet așa cum fac mulți dintre cei care au vârsta lor.

”Da, se filmează încontinuu prin casă și își face vlog-uri, dar nu le postează nicăieri. Ea nu are conturi de socializare, nici gestionate de mine măcar, nu are nici Instagram, nici Facebook , nici Tiktok, nu are absolut nimic deocamdată”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---