Companii

Wall-street.ro CEO’s Gala 2023: Vino alături de noi pentru a-i cunoaște pe cei mai importanți lideri din România

schedule 09 mai 2023, 12:00

Wall-street.ro CEO’s Gala 2023: Vino alături de noi pentru a-i cunoaște pe cei mai importanți lideri din România

Wall-street.ro vă invită pe 23 iunie la evenimentul “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities”, un eveniment în cadrul căruia vor fi premiați lideri a căror determinare și pasiune pot transforma orice criză și provocare într-o oportunitate, manageri și antreprenori care găsesc rețeta succesului acolo unde alții văd doar probleme.

Astfel de lideri, care își lasă amprenta asupra mediului de business, dau un model pentru timpurile pe care le trăim. Am putea spune că ei merită să fie ”influenceri” în domeniul managementului, oferind lecții valoroase într-un context în care reperele sunt tot mai rare.

De aceea, "CEO’s Gala: Outstanding leaders that turn crises into opportunities”, eveniment organizat de wall-street.ro, aduce în lumină și premiază astfel de personalități, a căror hotărâre, perseverență, viziune strategică și capacitate de adaptare la schimbare îi plasează deseori cu un pas înaintea tuturor. Vom premia lideri din cele mai importante domenii ale economiei românești precum retail, tehnologie, energie, finanțe-bănci, automotive sau curierat.

Te invităm să fii alături de noi, urmărind online “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities” pe 23 mai, începând cu ora 17:00.

Te poți înscrie Gratuit AICI pentru a profita de funcțiile inovatoare ale platformei IC Events în materie de live streaming și networking:

  • poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream;
  • poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor;
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public;
  • poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.

Evenimentul “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities” este organizat alături de MasterCard, Siemens Healthineers, Sixt și Respo DEEE, în calitate de Partneri, și susținut de către Autonom, Brownerie, Pop Cola, Imod flowers, la Strada, DeLonghi și PhotoVideo360.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---