Showbiz

Oana Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa. Ce i-a transmis Isei: „Misiunea mea este să...”

schedule 23 oct. 2023, 11:47

Oana Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa. Ce i-a transmis Isei: „Misiunea mea este să...”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a postat un mesaj pe Instagram dedicat fiicei sale, Isa, reușind în felul acesta să îi emoționeze până la lacrimi pe cei care o urmăresc.

Oana Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa

Oana Roman obișnuiește să fie o persoană foarte activă pe rețelele sociale și nu are nimic împotriva faptului că își expune toată viața în mediul online. Toți cei care o urmăresc află noutățile din viața ei direct de pe contul său de Instagram, unde le vorbește despre foarte multe subiecte.

Zilele acestea, fiica lui Petre Roman a vorbit în mare parte despre starea de sănătate a mamei sale care nu este tocmai bună și din pricina căreia se află încă pe patul de spital. Vedeta s-a asigurat că Mioarei Roman nu îi lipsește nimic și s-a temut pentru viața acesteia, în clipa în care a fost supusă unei intervenții chirurgicale care ar fi putut complica lucrurile, dacă inima ei nu ar fi rezistat anesteziei generale. Din păcate, nu a existat o altă soluție.

Nu doar despre femeia care a adus-o pe lume le-a vorbit oamenilor, ci și despre fiica sa cu care are o relație specială și căreia încearcă să îi ofere totul. Oana Roman i-a transmis Isei un mesaj emoționant, fiind recunoscătoare pentru faptul că are o fiică precum ea. În ciuda faptului că este o mare responsabilitate pentru ea, este și cel mai mare dar pe care l-a putut primi în această viață. Să fie părintele unui copil intelectual, bun și evoluat spiritual este, în același timp, o binecuvântare și face eforturi considerabile pentru a o ajuta să crească frumos și să fie din ce în ce mai bună. Mai mult de atât, Oana Roman a precizat că este singurul ei sprijin și că se folosește de toată energia pe care o are, ca să îi fie alături la orice pas.

Vedeta se bucură că din povestea de iubire eșuată pe care a avut-o cu Marius Elisei a venit pe lume Isa, lumina ochilor ei și persoana pentru care și-ar da viața.


„A fi mama ei este cel mai mare dar și cel mai mare privilegiu pe care mi l-a oferit viața. Este și o mare responsabilitate sa fiu mama unui copil atât de minunat, de bun și de evoluat spiritual și intelectual. Misiunea mea este sa ii ofer toate condițiile pentru ca ea sa evolueze și sa crească frumos, în pace și liniște. Îmi canalizez energia în a fi 100% alături de ea. Sunt singurul ei sprijin dar fiecare zi alături de ea este o bucurie imensa. Te iubește mami mult ! #isabelamea”, a transmis Oana Roman, în mediul online.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---