Showbiz

Marius Elisei ar putea ajunge în spatele gratiilor. Oana Roman, acuzații dure din cauza pensiei alimentare: „Un pas înainte pentru dreptate”

schedule 14 dec. 2023, 10:15

Marius Elisei ar putea ajunge în spatele gratiilor. Oana Roman, acuzații dure din cauza pensiei alimentare: „Un pas înainte pentru dreptate”
Sursa foto: YouTube VEDETE NEWS

Marius Elisei ar putea ajunge în spatele gratiilor, din cauza faptului că nu i-a mai plătit fiicei sale pensia alimentară. Oana Roman i-a adus acuzații grave în mediul online. Iată ce mesaj a postat!

Oana Roamn, acuzații dure la adresa fostului soț

Oana Roman i-a adus acuzații foarte grave fostului ei soț, în urmă cu doar câteva zile. Vedeta a zis că acesta nu se implică deloc în creșterea fiicei pe care o au împreună, nici măcar din punct de vedere financiar. La scurt timp după aceea, el a făcut o serie de declarații spunând lumii întregi că fosta soție exagerează și că îi oferă Isei timpul de care dispune.

La câteva zile distanță, fiica lui Petre Roman a postat un mesaj pe rețelele sociale, prin intermediul căruia a transmis că îl vrea pe Marius Elisei în spatele gratiilor, pentru că nu i-a mai plătit pensia alimentară copilului ei de câteva luni și că sunt mari șanse ca lucrul acesta să se întâmple conform legii.

„Neplata, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească sau prin act notarial se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani ori cu amendă. Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care aduce modificări Codului penal, după ce a fost adoptată luna trecută de Camera Deputaților. 
Până acum, legea făcea referire doar la pensiile stabilite de un judecător. Proiectul de lege a fost adoptat deja de Camera Deputaților și va ajunge pentru promulgare la președintele Klaus Iohannis.”, a scris Oana Roman, în mediul online.

Conctactată pentru a lămuri întreaga situație Oana Roman a precizat încă de la bun început faptul că nu a vorbit despre un caz concret, ci mai degrabă a vrut să arate că se face un pas în față pentru dreptate, ceea ce este foarte important pentru părinții care își cresc singuri copiii în zilele noastre.

Ea mai zis că nu stătea în baza banilor pe care i-ar fi primit din partea fostului partener, dar sunt foarte multe femei pentru care banii respectivi ar conta enorm. La final, a spus că este în vacanță, se bucură de zilele sale libere și că nu dă doi bani pe ceea ce se spune despre ea.

„Eu nu am vrut să spun absolut nimic nimănui. Este doar un pas înainte pentru dreptate pentru sute și sute de mii de părinți singuri care sunt în situația în care nu se pot înțelege cu fostul partener.
Eu nu trăiam oricum din ăia 500 de lei, deci chiar nu mă interesează. Pentru sute de mii de femei care poate nu au din ce să-și hrănească copiii și banii ăia poate sunt foarte importanți și legea asta e un pas înainte. Eu sunt în vacanță și pe mine nu mă interesează ce comentează absolut nimeni despre mine.”, a declarat Oana Roman, pentru Star Magazin.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---