Showbiz

Oana Roman, lecție importantă învățată de la tatăl ei: „Era super fericit, împăcat și împlinit cu acest lucru”

schedule 12 mai 2023, 10:13

Oana Roman, lecție importantă învățată de la tatăl ei: „Era super fericit, împăcat și împlinit cu acest lucru”
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Oana Roman îi este recunoscătoare tatălui ei pentru lecțiile de viață pe care le-a primit din partea lui, chiar dacă acesta nu i-a fost mereu alături când avea nevoie de ea din tot felul de motive. Recent, cei doi au purtat o discuție extrem de interesantă, iar ea nu s-a putut abține să nu le povestească și fanilor ei despre asta. Iată ce a declarat!

Oana Roman, despre lecția primită din partea tatălui ei

Oana Roman este o persoană foarte activă pe rețelele sociale, unde își petrece o mare parte a timpului și unde discută cu fanii ei tot felul de lucruri care nu au, de cele mai multe ori, legătură cu viața sa personală. Are momente, însă, precum acesta, în care simte nevoia să își descarce sufletul în fața internauților care îi sunt alături, care îi dau sfaturi prețioase și care nu își doresc nimic mai mult pentru ea decât să fie fericită.

Ei bine, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a avut multe lucruri de învățat de la părinții săi, fie ele bune sau rele, dar cert este că deși anii au trecut, aceștia nu ezită să o surprindă așa cum știu ei mai bine. Recent, influencerița a vorbit despre acest lucru și a recunoscut că nu a fost mereu capabilă să aplice toate lucrurile pe care părinții ei au încercat să i le arate, dar a fost ajutată de toată acea disciplină.

„Tata toată viața, și mama, amândoi, mi-au dat lecții de viață absolut incredibile. Nu pe toate am fost în stare să le și aplic. În ceea ce îl privește pe tata, foarte multe din lucrurile absolut incredibile pe care el le face, eu nu am reușit să le fac în viața asta, pornind de la disciplina impecabilă și incredibilă pe care o are în absolut tot ce face în viața lui, până la urcatul pe munte, gimnastica pe care o face în fiecare zi, dieta pe care o ține mereu. Nu am reușit să fac toate lucrurile astea”, a declarat Oana Roman, pe Story.

Petre Roman este foarte fericit pentru una dintre reușitele sale și a simțit nevoia să își sune fiica, să îi vorbească despre asta, iar conversația acestora a avut loc într-un moment în care vedeta simțea că este cu nervii la pământ din cauza unor haine. Ei bine, acestuia i s-a publicat un articol într-una din cele mai mari reviste științifice filozofice din lume, motiv pentru care a decis să se retragă pentru câteva zile din București, ceea ce a făcut-o pe fiica lui să își dea seama că tocmai a primit o lecție importantă de viață din partea părintelui său. Mai exact, a realizat că oamenii sunt fericiți făcând alegeri diferite de cele pe care și le-ar putea închipui apropiații lor.

„Astăzi, după ce eu m-am enervat și m-am stresat pentru niște haine, care până la urmă sunt niște haine, nu au nicio valoare, m-a sunat tata și mi-a dat o super lecție de viață. M-a sunat tata și mi-am dat seama că unii oameni sunt foarte fericiți cu cu totul alte alegeri decât ne-am putea închipui și m-a sunat să-mi spună că este fericit, pentru că i s-a publicat un articol într-una din cele mai mari reviste științifice filozofice din lume și că s-a retras câteva zile undeva departe de București, într-un loc foarte liniștit ca să scrie, pentru că i s-a cerut un nou articol. El era super fericit, împăcat și împlinit cu acest lucru, cu faptul că s-a dus într-un loc în care este liniște și în care el pur și simplu scrie și face muncă intelectuală, științifică. Ce frumos!”, a adăugat ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---