Showbiz

Vica Blochina, un nou atac la adresa Oanei Roman. De la ce a început: „Pe soțul tău l-ai făcut de tot rahatul”

schedule 25 aug. 2023, 09:47

Vica Blochina, un nou atac la adresa Oanei Roman. De la ce a început: „Pe soțul tău l-ai făcut de tot rahatul”
Sursa foto: YouTube STIRI REALE

Vica Blochina a avut câteva cuvinte dure la adresa fostei sale bune prietene, Oana Roman. Iată de la ce a început cearta dintre ele!

Continuă scandalul dintre Oana Roman și Vica Blochina

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Vica Blochina au fost cele mai bune prietene. Acestea își dădeau sfaturi, se ajutau la greu și petreceau timp de calitate împreună, dar prietenia lor s-a stricat, la un moment dat. La vremea aceea, a pornit un real scandal între cele două vedete, fiecare dintre ele având cuvinte grele de spus la adresa celeilalte. Timpul a trecut și deși părea că a fost îngropată securea războiului, scandalul dintre ele nu a ajuns la final.

''Dacă și una ca asta te critică, care nu știe să citească decât ''cărți de credit'', vai de noi.'', este mesajul pe care Oana Roman l-a primit din partea internatului respectiv.

Recent, Oana Roman a primit un mesaj dur din partea unui internaut pe care a decis să îl facă public, din simplul motiv că i-a plăcut foarte tare. Nu a durat prea mult timp și acesta a fost văzut și de către Vica Blochina care, în mod clar, nu s-a putut abține și i-a dat replica.

''Am primit mesajul ăsta. Nu știu la cine se referă, dar mi-a plăcut mult.'', a scris Oana Roman la rândul ei, pe social media.

Fosta amantă a lui Pițurcă nu a fost deloc blândă în declarații și a început prin a spune că vrea să îi reamintească faptul că este vorba despre același card de credit pe care a citit și ea în pandemie, doar că din prea multă răutate a început să aibă pierderi de memorie.

''Țin să îți reamintesc că este același card de credit al meu pe care ai citit și tu pe pandemie, dar de la prea multă răutate și lecții de cultură te-a lăsat memoria. Ai grijă cu caterinca ta proastă!'', a fost replica Vicăi Blochina.

Dansatoarea nu s-a oprit aici cu acuzațiile și a mai transmis câteva cuvinte dure despre Oana Roman, enervată la culme de caterinca pe care a făcut-o. Nu s-a putut abține să nu comenteze câte ceva despre declarațiile pe care fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei le-a făcut despre Selly, pe contul său de Instagram, zilele trecute. Consideră că nu era în măsură să se lege de un copil atât de iubit atât de cei mici, cât și de mamele lor care îl consideră un exemplu. La final a acuzat-o că minte mai ales în ceea ce privește modul în care a scăpat de kilogramele în plus, ceaiurile nefiind cele care au ajutat-o în acest sens, ci mai degrabă aplicațiile folosite în acest sens.

''S-a apucat Oana Roman să discute despre Selly, care este idolul mamelor, și își doresc să aibă copiii ca el. Eu nu înțeleg cu ce tupeu poți să te iei de un puști atât de mișto, atât de iubit și atât de cuminte, doar pentru a fi în centrul atenției. S-au terminat acum scandalurile cu bărbatul tău și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit soțul tău? Așa am și eu o mică curiozitate, că dacă tot ai așa pretenții să fii femeie educată și citită. Bănuiesc că, iei pe unul lângă tine tot atât de citit și educat. Tu toată viața ai măscărit pe taică-tu, pe soțul l-ai făcut de tot rahatul. Minți o populație întreagă cu ceaiurile de slăbire, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că doar ne cunoaștem.'', a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---