Showbiz

Vica Blochina, sfat prețios pentru femeile aflate în relații toxice. Ce le-a transmis: „Viața e mai mișto după...”

schedule 11 iul. 2023, 11:03

Vica Blochina, sfat prețios pentru femeile aflate în relații toxice. Ce le-a transmis: „Viața e mai mișto după...”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina le-a transmis un mesaj foarte, foarte important tuturor femeilor care trăiesc într-o relație toxică. Vedeta consideră că este necesar ca ele să țină cont de spusele sale, pentru a avea o viață liniștită.

Ce le-a transmis Vica Blochina celor aflate în relații toxice

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina a fost în mai multe relații toxice și nici faptul că a fost amanta lui Pițurcă. Aceștia au împreună un copil, care de o lungă perioadă de timp a decis să se mute împreună cu tatăl lui. Blondinei i-an fost extrem de greu, inițial, dar s-a și bucurat că părintele lui îi este aproape și că nu crește lângă oricine, ci lângă un om de la care are multe lucruri de învățat.

Trecută de 40 de ani, Vica Blochina a reușit să acumuleze multe cunoștințe de-a lungul vieții sale și crede că este în măsură acum să le dea sfaturi celor care trec prin aceleași situații prin care, la un moment dat, a trecut a trecut și ea. Ei bine, dansatoarea a început prin a le da un sfat femeilor care sunt într-o relație toxică din care nu pot ieși sau din care nici măcar nu au puterea de a gândi că ar putea face-o. Ea le-a zis clar că nicio femeie nu ar trebui să se lase călcată în picioare și nici jignită sau înfluențată de nicio persoană din jurul ei, pentru că mulți dintre cei care le adresează cuvinte urâte nu le-au vrut binele niciodată.

„Viața e mai mișto după 40 de ani, pentru că ai acumulat experiență și ești mai sigur pe tine și când ești. Sigurul lucru pe care vreau să-l transmit este să nu vă lăsați calcate în picioare, jignite, influențate de nimeni, nici de ăla pe care îl iubești, să zică că ești strâmbă, urâtă sau proastă.”, a declarat Vica Blochina, pentru viva.ro.



Vica Blochina crede că viața sa a devenit mult mai bună acum, la maturitate și tocmai pentru că a ajuns la o anumită vârstă, nu vrea să mai discute despre relațiile sale. Consideră că iubirea trebuie consumată în liniște, iar ceea ce este cel mai important pentru ea este faptul că iubește, este iubită și că este bine din toate punctele de vedere. Fericirea sa este pe primul loc, iar de când a decis să se opereze la stomac, se simte și mai bine în pielea sa și se privește în oglindă, mulțumită fiind de ceea ce vede.

„N-am vorbit despre relațiile mele și nu voi vorbi. Fac parte din mine, sunt ale mele. Iubirea are nevoie de liniște, ca și banul. Eu sunt foarte bine, sunt iubită, iubesc și asta e cel mai important.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---