Showbiz

Vica Blochina, dezvăluiri neașteptate despre tatăl copilului ei. Victor Pițurcă, marea sa iubire: „Un bărbat pentru care oamenii m-au judecat”

schedule 29 mai 2023, 12:05

Vica Blochina, dezvăluiri neașteptate despre tatăl copilului ei. Victor Pițurcă, marea sa iubire: „Un bărbat pentru care oamenii m-au judecat”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Vica Blochina a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit printre altele și despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Blondina a fost judecată de multă lume pentru faptul că a iubit sincer, dar mai ales pentru faptul că a rămas însărcinată cu acesta.

Vica Blochina, despre marea sa iubire

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație în trecut, pentru care au fost criticați din toate părțile. Cei doi au adus pe lume și un copil care deși a trăit ani buni alături de mama sa care s-a asigurat că nu duce lipsă de nimic, acum stă alături de tatăl lui. Vedeta, invitată fiind în emisiunea pe care o moderează Denise Rifai, a vorbit despre multe aspecte interesante legate de viața sa privată, dar și despre relația cu singurul bărbat care i-a marcat viața în adevăratul sens al cuvântului.

La momentul actual, consideră că nu a făcut tocmai cea mai bună alegere, mai ales că erau atât de mulți bărbați care i-ar fi pus lumea la picioare, având în vedere că era una dintre cele mai bune dansatoare, dar ea l-a ales pe el. Pe atunci, mulți oameni cunoscuți de la noi din țară, milionari pe care a refuzat să îi numească, îi făceau cadouri scumpe, iar ea nu le acorda atenție niciuna dintre ei.

„Este. A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care își dorea orice bărbat în momentul ăla. 
Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de el, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens”, a declarat Vica Blochina, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ea l-a ales chiar pe Victor Pițurcă, care era un om însurat, nu foarte bogat și care, pe deasupra, mai avea și doi copii și pentru care toată lumea a judecat-o. A fost amanta acestuia timp de aproximativ 16 ani, în care nu a fost tratată cu aceeași iubire pe care a oferit-o, ci mai degrabă a fost umilită în cele urâte moduri posibile. Deși a trecut prin aceste lucruri greu de suportat pentru orice femeie, a continuat să îl sprijine la orice pas și să îl iubească, iar acum când își amintește prin câte a trecut și vorbește despre asta, își stăpânește cu greu lacrimile.

„Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---