Showbiz

Vica Blochina a ajuns pe perfuzii. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală grea: „Am nevoie să-mi urați baftă”

schedule 22 mai 2023, 12:08

Vica Blochina a ajuns pe perfuzii. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală grea: „Am nevoie să-mi urați baftă”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, după ce a făcut câteva declarații de pe patul de spital. Fanii ei s-au speriat-o când au văzut-o pe perfuzii, iar ea nu i-a ținut prea mult pe jar și a făcut câteva mărturisiri în acest sens. Iată ce a declarat!

Vica Blochina, declarații de pe patul de spital

Face Vica Blochina ce face și reușește să le atragă atenția oamenilor care o urmăresc pe Instagram, doar că de data aceasta nu a avut o veste prea bună pentru aceștia. Vedeta a făcut câteva Story-uri prin intermediul cărora a îngrijorat pe toată lumea. Vedeta le-a zis fanilor că a mers către un spital pirvat, unde a făcut o intervenție chirurgicală, care presupunea și o anestestezie generală, așa că le-a cerut acestora să îi țină pumnii. În același timp, fosta amantă a lui Pițurcă a refuzat ca momentan să dea detalii despre intervenția pe care a suferit-o, dar a promis că le va povesti imediat după ce va ajunge la spital, dar odată ce a ajuns acolo, s-a răzgândit și a zis că o face face, după ce se va termina totul.

Așa cum era de așteptat, oamenii nu au avut răbdare și i-au adresat tot felul de întrebări, dar nu au primit niciun răspuns, ci mai au de așteptat până vor afla cu ce anume s-a confruntat și de ce a ajuns pe mâna medicilor și pe perfuzii, imagini greu de urmări de cei care o știau o femeie puternică.

„Așa luni cu voie bună și cu vreme superbă! Am plecat spre spitalul privat, pentru că am de făcut o intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, așa că am nevoie să-mi urați baftă. Despre ce este vorba vă povestesc imediat după ce ajung la spital, mai am puțin, pe la 9 dimineața cred că intru în operație”, a povestit Vica Blochina, pe Instagram.

Înainte de a intra în sala de operație, blondina a mai făcut niște mărturisiri pe Story. Vedeta s-a declarat pregătită pentru intervenția pe care o avea de făcut, dar și pentru anestezia generală, singura ei dorință fiind să nu simtă nimic. Mai apoi, a precizat că prietenii ei nu au încurajat-o, ba chiar au făcut glume pe seama ei, dar ea nu a ținut cont de spusele lor, ci a făcut ceea ce și-a dorit cu adevărat, pentru că a simțit nevoia să facă acest lucru. Rămâne de văzut ce anume i s-a întâmplat, dar cert este că a avut niște emoții foarte mari.

„Aștept să vină doctorii să mă ducă în sala de operație, iar acum stau cu perfuzie. Sunt pregătită pentru anestezia generală și de abia acum am început să am puține emoții, sper să nu mă doară. Nu o să vă zic acum ce intervenție fac, o să vă povestesc următoarele zile, dar voi da tag-ul doctorului și veți înțelege cam despre ce este vorba. Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine, dar eu chiar am simțit nevoia să fac această intervenție”, a mai zis blondina.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---