Showbiz

Vica Blochina, moment de sinceritate. Vedeta are un ritual de la care nu se abate niciodată: „Ca un om recunoscător lui Dumnezeu pentru tot”

schedule 16 mai 2023, 12:36

Vica Blochina, moment de sinceritate. Vedeta are un ritual de la care nu se abate niciodată: „Ca un om recunoscător lui Dumnezeu pentru tot”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a avut un moment de sinceritate și a recunoscut că are un ritual de care nu se abate niciodată. Deși în ultima vreme s-au mai tulburat apele în viața sa, este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce a primit. Iată ce a povestit fosta concurentă de la Survivor România!

Ce ritual are Vica Blochina

Vica Blochina este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară, despre care oamenii vorbesc indiferent dacă face lucruri bune sau rele. Vedeta nu scapă nici de critici, deși ea a încercat mereu să fie un om bun. Plecarea în Republica Dominicană, cel mai probabil, a făcut-o să realizeze anumite lucruri despre ea și despre oamenii din jurul ei, iar odată cu revenirea sa în țară, pare că s-a apropiat mult mai tare de Dumnezeu, iar drept dovadă recent a mers să se roage la una dintre cele mai mari și frumoase mănăstiri din țară.

Vedeta a mers de curând la o mănăstire din Curtea de Argeș alături de bunii ei prieteni, Florin Burescu, Maria Constantin și Robert Stoica, iar ori de câte ori are ocazia încearcă să se apropie cât mai mult de Dumnezeu, tocmai pentru că îi este recunoscătoare. A încercat să se bucure cumva de moment, așa că a ales să poarte haine lejere, pentru a putea să meargă mai mult pe jos.

Ceea ce mulți nu știu despre ea este faptul că blondina este o femeie foarte credincioasă, care nu se roagă pentru ceva anume ce și-ar dori să primească în viață când merge la biserică, ci care mai degrabă o face în semn de recunoștință pentru viața pe care o are. Un apropiat de-ai fostei concurente de la Survivor România a fost cel care a dat aceste declarații despre ea și despre ritualul de la care aceasta nu se abate până la momentul actual.

“Vica nu se roagă pentru ceva anume atunci când merge la biserică. Pur și simplu merge ca un om recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit viața și pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a întâmpinat în fiecare zi. Imaginile sunt de la o mănăstire, de la Curtea de Argeș. A fost ieri acolo așa că i s-a părut normal să intre la Biserică să vorbească cu Dumnezeu. Lucruri normale și firești ca tot omul! Vica merge des la Biserică, are și un preot duhovnic. Vica este o persoană credincioasă de fel”, a declarat o sursă din apropierea vedetei, pentru click.ro.

Legat de plecarea sa la Survivor, ea a zis la un moment dat că fiul ei nu a fost foarte încântat și nici nu s-a temut să i-o spună cu voce tare, când a avut ocazia.

“Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, a zis Vica Blochina, la un moment dat, conform fanatik.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9772 RON
-0.00060
USD
USD: 4.606 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.8891 RON
0.01400
HUF
HUF: 1.2571 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5448 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.1441 RON
0.01780
Convertor valutar

Rezultat: ---