Showbiz

Vica Blochina încă luptă cu kilogramele în plus. Au trecut două luni de când s-a operat la stomac: „De la stres și de la frustrări”

schedule 14 aug. 2023, 14:01

Vica Blochina încă luptă cu kilogramele în plus. Au trecut două luni de când s-a operat la stomac: „De la stres și de la frustrări”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Deși au trecut deja două luni de când Vica Blochina a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului, aceasta încă duce o luptă grea cu kilogramele în plus. Blondina crede că de vină sunt stresul și frustrările pe care le are.

Vica Blochina, despre lupta cu kilogramele în plus

Vica Blochina se confruntă de multă vreme cu kilogramele în plus, iar acum două luni a decis să facă un pas important pentru ea, pentru sănătatea sa, dar mai ales pentru aspectul său fizic, astfel că a decis să facă o operație de micșorare a stomacului. Vedeta nu a mers cu toată inima la spital, s-a temut de ceea ce avea să urmeze, dar a sperat că va merita tot efortul depus, așa că nu a dat înapoi.

Ei bine, odată cu trecerea timpului, ea a sperat că rezultatele pe care le va vedea vor fi unele considerabile, doar că în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. În ciuda faptului că a redus cantitatea de mâncare pe care o consuma semnificativ, nu a slăbit atât de tare pe cât își dorea și pune asta pe seama stresului care s-a acumulat de-a lungul timpului, dar și pe seama frustrărilor pe care le are.

„Chiar vreau să împărtășesc lucrul acesta, mai ales pentru oamenii care erau obișnuiți să mănânce mult. Eu eram una dintre persoanele care mâncam mult. Acum, de fapt, realizez, după ce am slăbit, că mâncam mult. Mi se părea că eu mâncam puțin și corect, dar eu, de fapt, consumam cantități mai mari. Ca să fac o comparație față de cât mâncam înainte… Eu consum acum cam pe sfert de cât mâncam înainte. Nu mai pot să mănânc ca înainte. Și așa am realizat eu că, de fapt, mâncam mult. Și cei care ajungem să ne îngrășăm… este de la stres și de la frustrări. Pentru că acolo, cumva, găsim alinare.”, a declarat Vica Blochina, pentru viva.ro.

Balerina a decis că ar trebui să discute în mod public despre problemele pe care le are, tocmai pentru că este conștientă de faptul că sunt multe alte persoane care se confruntă cu aceleași probleme pe care le are ea. A dorit ca fiecare om care o urmărește și care a avut probleme cu mâncarea să învețe ceva din experiența ei deloc ușoară. De asemenea, a încercat să le explice oamenilor că nu le vorbește pur și simplu, ci a avut și ea probleme cu la rândul ei, doar că acum având în vedere că s-a operat situația este una cât de cât stabilă, deși încă nu este mulțumită de felul în care arată.

„Cred că și creierul s-a obișnuit, nu doar stomacul. Cred că de acolo este problema. Da, sigur am dat jos 10 kg. Dar mă duc la medic din septembrie și mă cântăresc. Nu am cântar în casă. Nu sunt prietenă cu cântarul deloc. Eu niciodată nu știu câți bani am în cont, la bancă. Niciodată. Pentru că nu pot să văd cum se duc. Și niciodată nu știu ce kilograme am, pentru că nu îmi place să mă cântăresc, să am vreo surpriză. Când m-am îngrășat rău, am spart cântarul. L-am aruncat sub cadă. Și, după ce m-am operat, l-am scos de acolo și era țăndări, pentru că era din sticlă.”, a mai povestit vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---