Showbiz

Vica Blochina a desființat-o pe Oana Roman. Care a fost reacția rivalei: „E mai slabă decât Raluca Bădulescu”

schedule 27 nov. 2023, 10:01

Vica Blochina a desființat-o pe Oana Roman. Care a fost reacția rivalei: „E mai slabă decât Raluca Bădulescu”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a desființat-o pe Oana Roman, direct pe contul ei oficial de Instagram. Blondina nu a avut nimic bun de zis la adresa ei, iar replica rivalei nu a întârziat nici ea să apară. De ce crede Oana Roman că a decis să vorbească despre ea, pe social media!

Vica Blochina a desființat-o pe Oana Roman

Vica Blochina a ieșit din nou la atac. Vedeta nu s-a mai putut abține și a făcut-o praf pe Oana Roman pentru ”escrocheriile” din mediul online, din cauza faptului că își prelucrează pozele și o consideră mai slabă decât Raluca Bădulescu la acest capitol. Mai mult de atât, le-a zis oamenilor care o urmăresc să nu se lase păcăliți, pentru că procedează în felul acesta, doar de dragul de a vinde produsele respective și nimic mai mult.

Nu este pentru prima dată când cele două se ceartă pe rețelele sociale, în ciuda faptului că în trecut erau cele mai bune prietene. Vedetele duc un război continuu, care nu pare că va ajunge la final prea curând, iar toți cei care le urmăresc încă de pe vremea când se înțelegeau au rămas cu gura căscată.

„Doamne, ce escrocherie! Refuz să cred că Oana prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări. E mai slabă decât Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest produs?  Cei care faceți asemenea trucaje… asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE. Păcăliți ca să vindeți.”, a transmis Vica Blochina, pe contul ei oficial de Instagram.

Așa cum era de așteptat, reacția fostei partenere de viață a lui Marius Elisei nu a întârziat nici ea să apară. Vedeta este de părere că rivala sa vrea doar puțină atenție și că, ori de câte ori cineva vrea să apară pe prima pagină a ziarelor la noi în țară, trebuie doar să o vorbească de rău și reușește lucrul acesta.

Consideră că Vica Blochina a decis să facă asemenea afirmații dure la adresa sa, din simplul motiv că se afla într-un con de umbră și în felul acesta, primește puțuină atenție și ea.

„În România, dacă ești într-un con de umbră și vrei să apari pe prima pagină a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman și ai găsit varianta sigură ca să fii din nou în atenția presei”, a fost replica Oanei Roman, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---