Showbiz

Vica Blochina aruncă bomba. Marius Elisei, bătut de Oana Roman: „Nu era beat sau ceva”

schedule 04 dec. 2023, 10:13

Vica Blochina aruncă bomba. Marius Elisei, bătut de Oana Roman: „Nu era beat sau ceva”
Sursa foto: YouTube PRO STIRI

Vica Blochina aruncă o nouă bomba în scandalul cu fosta sa cea mai bună prietenă. Vedeta a susținut că Marius Elisei a fost bătut de Oana Roman, în timp ce ce se aflau la masă. Ce a mai declarat!

Vica Blochina aruncă bomba despre Oana Roman

Scandalul dintre Oana Roman și Vica Blochina pare că nu va ajunge la final prea curând. După ce blondina a acuzat-o pe fosta cea sa cea mai bună prietenă că i-a luat bani de pe card fără a-i da înapoi, a mai aruncat o bombă legată de Marius Elisei, tatăl fiicei sale. Vedeta nu doar că i-a adus asemenea acuzații dure, dar a promis că o va chema să dea socoteală în instanță pentru tot ceea ce a făcut, pentru că nu i se pare deloc corect.

La doar câteva zile distanță, fosta amantă a lui Pițurcă a făcut noi declarații despre Oana Roman, care au reușit să lase mască pe toată lumea. Ea a vrut să afle toată lumea că Marius Elisei nu a decis să se despartă de ea pur și simplu, ci a avut o viață extrem de grea alături de fiica lui Petre Roman, care nu îl trata deloc bine. Ba chiar a precizat, în cadrul unui interviu recent, că se comporta cu el ca și cum ar fi fost un slav, în niciun caz partenerul ei de viață.

Și-a amintit de un moment în care se afla la masă alături de ei și de alte cunoștințe de-ale lor, iar Oana Roman s-a enervat atât de tare pe el, deși nici măcar nu consumase alcool după cum blondina a zis, încât l-a lovit de față cu toată lumea. Așadar, din punctul său de vedere, decizia de a o părăsi definitiv a fost una cât se poate de bună, pentru că era imposibil să mai suporte felul în care era tratat.

La final, a precizat că a plecat acasă în urma acelui episod la care a asistat, doar pentru că îi era rușine să mai stea cu ea la masă.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.
Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, potrivit playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---