Showbiz

Vica Blochina a dat din casă. Cu cât le plătește pe femeile care îi fac curat: „Ele au grijă de apartamentul meu”

schedule 08 mai 2023, 10:34

Vica Blochina a dat din casă. Cu cât le plătește pe femeile care îi fac curat: „Ele au grijă de apartamentul meu”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a dat din casă și a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre viața sa privată. Vedeta a recunoscut chiar și că are niște femei angajate care se ocupă de apartamentul ei, de fiecare dată. Acestea sunt plătite foarte bine. Iată cât le oferă fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Vica Vlochina a dat totul din casă

Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete de la noi din țară, încă de pe vremea când era amanta lui Victor Pițurcă. Are chiar și un copil cu acesta, care a împlinit vârsta de 15 ani și care, la momentul actual, locuiește cu tatăl lui. Recent, vedeta a dat un interviu sincer în care a dat de înțeles că este o femeie ocupată, care are angajate chiar și pentru a-i face curat în casă. Acestea primesc un salariu de 250 de lei zi, chiar dacă nu sunt prezente în casa acesteia în fiecare zi precum înainte, pentru că acum blondina locuiește de una singură și nu face atât de multă dezordine. Mai mult de atât, a zis că are momente în care se gândește cum ar fi să nu își permită tot ceea ce și-ar putea dori dintr-un supermarket.

”Eu am fete care fac curat în casă. Ele au grijă de apartamentul meu. Eu le dau lor salariu 250 de lei pe zi. Înainte, aveam femeie zilnic, acum nu mai am nevoie, că sunt singură. Una dintre ele are pensie 1500 de lei, plus banii pe care îi ia de la mine. Am întrebat-o ”Elena, draga mea, cum trăiești?”. Așa ajung să mă întreb cum ar fi să nu pot să-mi iau ce vreau eu dintr-un supermarket. Eu sunt foarte risipitoare. Nu stau banii la mine. Găsesc imediat ceva de făcut”, a declarat Vica Blochina, potrivit as.ro.

Tot Vica Blochina a vorbit, la un moment dat, despre suma enormă de bani la care a decis să renunțe și pe care ar fi putut să o primească, doar de dragul fiului său. Ei bine, din câte a povestit chiar fosta amantă a lui Victor Pițurcă, ea primea o sumă de 1500 de euro pensie alimentară, care s-a anulat imediat după ce băiatul ei de doar 15 ani s-a mutat cu tatăl lui. Astfel, ea a preferat să se gândească doar la binele lui, ci nu la bani, acceptându-i dorința imediat.

Încă de când a devenit mamă, fosta concurentă de la Survivor România a înțeles că fiul ei trebuie să se afle mereu pe primul loc de fiecare dată și și-a dorit ca acesta să nu aibă de suferit într-o eventuală luptă a orgoliilor. De asememenea, fosta dansatoare a zis că a preferat să aibă o relație bună cu părintele lui, ci nu să scoată mai mulți bani de pe urma lui, așa cum altele ar fi procedat în locul ei.

”Când am avut copil, am știut că în momentul ăla există doar el și binele copilului e mai important decât binele meu. Mi-am dorit ca el să nu crească cu gândul că nu a fost dorit. La noi a fost războiul de orgolii. Mi-am dorit foarte mult să nu sufere. Am făcut foarte multe compromisuri. Am renunțat la o pensie alimentară foarte mare. Am încasat bani foarte puțini de la Pițurcă pentru pensia alimentară a copilului. Am renunțat la 10.000 de euro pensie alimentară. Dacă era pe corecte, pensia mea alimentară era de 10.000 de euro.
Să-mi spui tu mie că sunt materialistă. După ce a făcut testul de paternitate, înțelegerea a fost așa: are grijă de copil, o să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus `scrie la notar ce sumă consider că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar, suma trecută era de 1500 de euro. Nu o mai primesc acum, copilul stă cu tatăl. Am preferat să aibă o relație bună cu tata decât să iau mai mulți bani. Mi-am dorit să cresc copilul 7 ani”, a zis vedeta în cadrul podcast-ului ”Tare de tot” moderat de Viorel Grigoroiu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---