Showbiz

Oana Roman l-a desființat pe Cezar Ionașcu: „În ce secol trăim? Ferească Dumnezeu”

schedule 23 apr. 2023, 11:39

Oana Roman l-a desființat pe Cezar Ionașcu: „În ce secol trăim? Ferească Dumnezeu”
Sursa foto: InstaStory Oana Roman

Oana Roman, sinceră din fire cu toate persoanele care o urmăresc, a transmis un mesaj dur despre Cezar Ionașcu. I se pare ireal faptul că, în lumea în care trăim, încă există persoane care au o asemenea gândire. Ce a transmis fiica lui Petre Roman.

Oana Roman l-a făcut praf pe Cezar Ionașcu

Oana Roman petrece foarte mult timp pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face în fiecare zi, dar unde vorbește și despre tot felul de subiecte interesante sau care, pur și simplu, o scot din sărite. În cele mai recente Story-uri pe care le-a postat pe contul ei de Instagram a vorbit despre nimeni altul decât Cezar Ionașcu. Acesta își învață urmăritorii și nu numai cum să fie bărbați adevărați cum el însuși a mărturisit, fiind numit pe internet ”trainer al masculilor alfa”.

Multe dintre videoclipourile sale sau declarațiile pe care le-a făcut au devenit virale pe rețelele sociale, iar unul dintre ele i-a atras atenția și fiicei lui Petre Roman. Ea nu este deloc de acord cu faptul că bărbatul reprezintă decizia, ordinea și legea cum a spus Cezar Ionașcu și i-a sfătuit pe cei care o urmăresc să stea departe de persoanele care au o asemenea gândire toxică, dar mai ales foarte, foarte periculoasă.

„Bărbatul este decizia, ordinea și legea… Wtf pe bune????? În ce secol trăim? Ferească Dumnezeu. Păziți-vă de așa ceva. E toxic, dar mai ales foarte periculos”, a transmis, în primă fază, Oana Roman pe Instagram.

Asta nu este tot. Oana Roman a ținut să vină și cu câteva explicații, fiind de părere că în orice relație, bărbatul este partener, o completare, dar și suport pentru persoana iubită, o jumătate dintr-un întreg și nicidecum o persoană superiorară care face legea în casă, după cum a afirmat Cezar Ionașcu. Nu este de acord cu el și crede că face asemenea afirmații, doar pentru că trăiește într-o altă eră.

”Bărbatul este partener, e completare, e suport, e jumătate dintr-un întreg. Nu e lege și ordine, nu e superior și atotștiutor. E companion în viață! Oricine spune altceva, e doar din altă eră! Ca să fiu drăguță în exprimare”, a mai transmis fiica lui Petre Roman.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---