Showbiz

Oana Roman, reacție dură după ce Marius Elisei a zis că i-a ascuns sarcina patru luni: „Minciuna are picioare foarte scurte”

schedule 10 ian. 2024, 12:48

Oana Roman, reacție dură după ce Marius Elisei a zis că i-a ascuns sarcina patru luni: „Minciuna are picioare foarte scurte”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a avut o reacție dură, după ce Marius Elisei a zis, în cadrul unei emisiuni televizate, faptul că i-a ascuns sarcina patru luni. Ce explicații a dat fiica lui Petre Roman!

Oana Roman, reacție dură în mediul online

În urmă cu o seară, Marius Elisei a fost invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde a vorbit despre relația cu Oana Roman. Acesta a dezvăluit că problemele lor au început încă din primele luni de relație și că fosta lui parteneră de viață i-a ascuns sarcina timp de patru luni. El a mai afirmat și că vedeta s-a comportat foarte urât cu el în toți cei ani, dar a reușit să suporte totul doar de dragul copilului pe care îl au împreună.

Bărbatul spunea că fosta soție l-a și închis afară din casă, la un moment dat, iar acest lucru i-a dat de gândit, dar a continuat pe același drum, deși din câte a povestit chiar el, viața nu i-a fost deloc simplă nici după aceea.

”Mi-a ascuns sarcina patru luni. Copilul a apărut foarte repede. Noi ne-am cunoscut în februarie, iar în iunie a rămas gravidă. Când avea patru luni de sarcină atât mi-a zis. Eu stăteam la ea. Mi-a spus că nu era sigură. Și-a făcut un test într-o seară și mi-a arătat. Eu eram bucuros. De când ne-am cunoscut și mi-a spus, noi am avut niște ”clinci-uri”, m-a jignit după primele zile. Tot în astea patru luni de zile m-a închis afară, cu cheia. Veneam spre casă și s-a închis în casă. Mai știu eu de ce?”, a zis Marius Elisei, pentru XNS.

Declarațiile sale au fost văzute și de Oana Roman, care nu s-a putut abține să nu spună și ea ceva pe rețelele sociale, unde este foarte activă și unde petrece foarte mult timp. Fiica lui Petre Roman l-a avertizat pe fostul său soț că minciuna are picioare foarte scurte și că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. I se pare ireal faptul că Marius Elisei a fost în stare să facă asemenea afirmații, după toți ani pe care i-au petrecut unul alături de celălalt.

Mai mult de atât, Oana Roman spunea zilele trecute că ea a fost cea care a pus punct relației cu tatăl fiicei sale și că se bucură că se află printre puținele femei care au avut curajul să iasă dintr-o relație precum cea pe care o aveau ei și care nu îi făcea deloc bine.

”Să facem un calcul: iunie până în septembrie 5, când am anunțat public, sunt trei luni. Dacă te uiți la emisiune, explicam cum am fost împreună la ecografie deja de câteva ori. Prima a fost la cinci săptămâni. Cum să spui că am ascuns sarcina patru luni? Eu v-am zis: minciuna are picioare foarte scurte. P.S. Ne-am cunoscut în ianuarie și am început relația fix pe 13 ianuarie. Nu în februarie! Greu cu memoria și greu cu matematica”, a fost mesajul transmis de Oana Roman, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---