Showbiz

Oana Roman, reacție neașteptată după ce a văzut imaginea virală cu David Popovici: „Campion mondial care merge cu tramvaiul”

schedule 24 oct. 2023, 10:07

Oana Roman, reacție neașteptată după ce a văzut imaginea virală cu David Popovici: „Campion mondial care merge cu tramvaiul”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a avut o reacție total neașteptată după ce a văzut imaginea virală cu David Popovici, în care luat prânzul într-o stație de autobuz. Ce a postat vedeta în mediul online”

Story-ul cu care Oana Roman le-a atras atenția fanilor

Oana Roman a intrat din nou în atenția fanilor ei, după ce a postat imaginea care a devenit virală pe internet, în care David Popovici apare într-o stație de autobuz servind prânzul. Sinceră ca de fiecare dată, vedeta nu s-a putut abține să nu își exprime opinia direct pe contul său de Instagram, unde mii de oameni stau zilnic cu ochii pe ea și unde nu este pentru prima dată când abordează un subiect de interes pentru toată lumea.

Zilele acestea, fotografia cu David Popovici într-o stație de autobuz a făcut înconjurului internetului, iar pe TikTok, zeci de oameni au vorbit pe această temă. Mulți l-au aplaudat pe campionul mondial pentru lucrul acesta, mai ales că are suficienți bani să își cumpere orice mașină își dorește sau poate apela la un al mijloc de deplasare ceva mai scump și mai rapid. Cu toate acestea, el nu uită că este un om normal și se comportă ca atare, ceea ce i-a adus o și mai mare admirație.

Oana Roman îl apreciază enorm pentru lucrul acesta și l-a mai lăudat și cu alte ocazii. Încă de la început, deși nu a dat un nume, a făcut referire la spusele Biancăi Drăgușanu dintr-un interviu ceva mai vechi, în care aceasta a afirmat că nu poate sta un bărbat fără posibilități materiale, care nu deține nici măcar o mașină.

Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei l-a dat exemplu pe David Popovici, care deși își permite, preferă să folosească mijloacele de transport în comun, la fel cum multe alte vedete din întreaga lume o fac, iar acest lucru nu îi face ”săraci”, așa cum au fost ei catalogați, ci un model pentru toți cei din jurul lor, care tratează totul superficial și care împart oamenii în funcție de lucrurile materiale și scumpe pe care le dețin.

Sursa foto (c): Oana Roman/Instagram

„Le mai țineți minte pe ”doamnele” care ziceau că ele n-ar putea avea o relație cu unu care merge cu transportul în comun? Ziceau că ele nu pot umbla cu un ”sărac”, cu unu care n-are mașină. Iată încă un ”sărac”, campion mondial care merge cu tramvaiul: David Popovici. La fel cum și alți mari bărbați, oameni cu afaceri mari sau actori de la Hollywood care merg cu metroul.”, a transmis Oana Roman, la Story.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---