Showbiz

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care o urăsc. Vedeta, trasă în noroi de hateri: „Nu le-am făcut onoarea să le pronunț numele”

schedule 01 sept. 2023, 08:06

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care o urăsc. Vedeta, trasă în noroi de hateri: „Nu le-am făcut onoarea să le pronunț numele”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a decis să le transmită un mesaj dur haterilor ei de pe rețelele sociale, cu scopul de a le închide gura. A reușit sau nu să îi reducă la tăcere!?

Oana Roman, mesaj dur pentru hateri

Oana Roman reușește mereu să fie în centru atenției, are o viață ocupată și muncește pentru tot ceea ce are, dar oricâte ar avea de făcut, nu își neglijează fanii. Acesta știu zilnic ce face fiica lui Petre Roman, unde călătorește, ce i s-a mai întâmplat și tot felul de aspecte legate de viața sa privată, doar că mulți nu sunt de acord cu afirmațiile sale și o pun la zid, ori de câte ori au ocazia.

Oana Roman știe foarte bine că nu toată lumea o are la suflet, dar nu asta o deranjează cel mai tare, pentru că mai știe și că nu poate fi pe placul tuturor și nici nu poate mulțumi pe toată lumea. Ce o scoate din sărite de fapt este felul în care se comportă cei care o urăsc și care, după cum chiar ea a spus, încearcă să o tragă în noroi după ei și nu înțelege de ce își iau din timpul lor prețios pentru a da cu venin într-un om pe care nici măcar nu îl cunosc personal și care, de asemenea, nu le-a făcut nimic personal.



Astfel, vedeta a decis din nou să le închidă gura haterilor care au început să se înmulțească pe contul ei de Instagram prin intermediul unui mesaj dur transmis chiar la Story. Ea a preferat să fie discretă când a venit vorba despre cei care au jignit-o public și a refuzat să le pronunțele numele sau să îi bage în seamă, doar că de data aceasta a simțit că i s-a umplut paharilor și a simțit nevoia să le-o spună fanilor. Oana Roman crede că oamenii care îi vor răul, își doresc la rândul lor să se bucure de puțină atenție și sunt enervați la culme că ea nu le răspunde cu aceeași monedă, în timp ce vedeta își vede liniștită de drum. A învățat, de-a lungul anilor, faptul că genul acesta de persoane nu merită să primească o replică, deoarece discuțiile ar continua la nesfârșit și ar obține la final ceea ce și-au dorit și anume să îi bage cineva în seamă.

Așadar, Oana Roman a dorit să demonstreze că nu dă doi bani pe părerile haterilor, că se bucură de fiecare zi din viața sa fără a pune la suflet nimic din ceea ce aude în stânga și în dreapta.

”Nu am răspuns niciodată detractorilor, celor care public m-au jignit, au mințit despre mine, au încercat să mă tragă în noroi și în mizeria lor. Uneori am lămurit anumite lucruri dar nu le-am răspuns personal, nu le-am făcut onoarea să le pronunț numele sau să îi bag în seama. I-am lăsat să vorbească singuri și să se bucure, folosindu-se de numele meu, de câteva momente de atenție din partea presei sau a publicului. S-au înverșunat și mai tare căci tăcerea mea i-a înfuriat. Eu mi-am continuat drumul neabătută și nu m-am împiedicat niciodată de ei. E cel mai grăitor răspuns”, a transmis fiica lui Petre Roman, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---