Showbiz

Oana Zăvoranu, criticată dur de fani după împăcarea cu Alex Ashraf. Ce a avut de zis în apărarea sa: „Nu dau explicații curioșilor, nu mă ascund”

schedule 07 nov. 2023, 15:05

Oana Zăvoranu, criticată dur de fani după împăcarea cu Alex Ashraf. Ce a avut de zis în apărarea sa: „Nu dau explicații curioșilor, nu mă ascund”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a fost criticată dur de fani după împăcarea cu Alex Ashraf, având în vedere că acesta și-a înșelat partenera și că a fost plecat de acasă pentru multă vreme. Ce a avut de zis actrița în apărarea sa!



Oana Zăvoranu, criticată dur de fani după împăcarea cu Alex Ashraf

Alex Ashraf i-a zis adio Oanei Zăvoranu, în urmă cu câteva săptămâni, când a plecat de acasă și a decis că venise vremea să își vadă de viața sa, fără cea care i-a fost alături la bine și la greu, ani la rând. Vestea divorțului lor a fost un real șoc pentru multă lume, mai ales că vedeta i-a adus mai multe acuzații legate de amanta căreia i-ar fi cumpărat multe lucruri scumpe din banii pe care îi aveau la comun și care erau păstrați pentru alte scopuri. 

După divorț, ”Querida” a postat mai multe mesaje pe rețelele sociale legate de Alex Ashraf, în care dădea semne că este dispusă să îi ierte, dar nimeni nu credea că lucrul acesta chiar se va întâmpla. Recent, a confirmat împăcarea cu bărbatul despre care a afirmat că s-a întors acasă de zece zile și alături de care a decis să ia totul de la capăt, ca și cum nimic rău nu s-ar fi întâmplat în căsnicia lor. 

Acum câteva ore, Oana Zăvoranu a mai transmis un mesaj pe rețelele sociale, după ce fanii au criticat-o pentru faptul că l-a iertat pe Alex Ashraf pentru faptele sale grave și a zis că nu are de ce să le dea explicații curioșilor, ci preferă să își asume totul, cel mai important fiind că îl are pe Dumnezeu lângă ea la orice pas.

 Iubirea pe care i-o poartă partenerului ei este una mult prea mare și tocmai de aceea a preferat să nu se piardă în detalii, ci să lupte pentru ceea ce este al ei. 

„Îmi asum totul. Nu dau explicații curioșilor, nu mă ascund, îl am pe Dumnezeu lângă mine, deci sunt puternică. Îmi iubesc jumătatea. Spun mereu adevărul. Tort ce am trăit m-a făcut omul care sunt azi, ce urmează să trăiesc mă face omul de mâine. Lupt ca un războinic, pentru tot ce e al meu dau socoteală doar lui Dumnezeu și familiei mele. Informez, nu dorm pe mine, merg mereu înainte. Niciodată înapoi. Rămân mereu loială inimii și sufletului meu”, a transmis Oana Zăvoranu, pe social media. 



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---