Showbiz

Oana Zăvoranu, în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva. Vedeta și-a pus o dorință: „Mulțumesc din inimă!”

schedule 16 oct. 2023, 14:14

Oana Zăvoranu, în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva. Vedeta și-a pus o dorință: „Mulțumesc din inimă!”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu și-a îndreptat fața către credință, în urma divorțului de Alex Ashraf. Vedeta a mers în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva și și-a pus o dorință. Ce a postat în mediul online!

Oana Zăvoranu, în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva

Oana Zăvoranu nu trece prin cea mai frumoasă perioada din viața sa. Vedeta și fostul ei partener de viață, Alex Ashraf se află în plin proces de divorț, iar lucrul acesta nu îi aduce o prea mare liniște, în ciuda faptului că este o femeie puternică ș a demonstrat lucrul acesta ori de câte ori a avut ocazia.

Din câte a povestit chiar bărbatul, relația lor nu mai era una bună de mai bine de un an, iar ea a sperat că totul se va rezolva până la urmă. De asemenea, vedeta l-a acuzat pe fostul ei soț că i-ar fi cumpărat amantei sale lucruri în valoare de peste 100 de mii de euro, din banii pe care îi aveau la comun. Zilele acestea, a încercat să facă tot mai multe lucruri pentru ea și pentru sufletul ei.

Recent, Oana Zăvoranu a mers în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva, unde s-a rugat și și-a pus o dorință despre care nu a dat prea multe detalii, dar pe care simte că i-o va îndeplini. Având în vedere că nu a spus despre ce este vorba, oamenii au tras singuri concluziile și au crezut că bruneta își dorește să se împace cu Alex Ashraf, cel alături de care a petrecut ani buni din viața sa și care, după spusele ei, a părăsit-o în perioada în care îi era cel mai greu din punct de vedere financiar.



„Mulțumesc din inimă familiei minunate din Iași, care, la rugămintea mea a pus un acatist și pentru noi la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Sărut mâna sfântă bună și mult-ajutătoare că ai primit și dorința mea ca să o îndeplinești”, a scris Oana Zăvoranu, la Story.

Vedeta le-a promis celor care o iubesc că își va face revenirea în forță și că va renaște din propria cenușă, pentru că nu este genul de femeie care să se dea bătută atât de ușor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---