Showbiz

Alex Ashraf, primele declarații după ce s-a întors la Oana Zăvoranu: „Eu am făcut primul pas al împăcării”

schedule 11 nov. 2023, 09:03

Alex Ashraf, primele declarații după ce s-a întors la Oana Zăvoranu: „Eu am făcut primul pas al împăcării”
Sursa foto: YouTube ProNews

Alex Ashraf s-a întors la Oana Zăvoranu, în urmă cu doar câteva zile. Recent, a acordat chiar și un interviu în care a vorbit despre împăcare, recunoscând că el a fost cel care a făcut primul pas. Ce a zis despre amantă!

Alex Ashraf, despre împăcarea cu Oana Zăvoranu

În ultima vreme, multă lume a discutat despre divorțul Oanei Zăvoranu de Alex Ashraf și nimeni nu credea că vor ajunge să se împace, după ce au făcut declarații atât de dure unul la adresa celuilalt și după ce bărbatul a călcat strâmb. Nu mai este un secret că acesta se mutase cu amanta lui și nici faptul că s-a întors după în casa fostei soții, iar acum lucrurile par a merge bine între ei.

La scurt timp după ce și-au rezolvat problemele, ”Querida” a vorbit despre asta și le-a transmis oamenilor care o urmăresc că nu ar trebui să se mai bage în viața sa și nici să o judece pentru deciziile pe care le-a luat, deoarece nu știu mare lucru despre ea și nici despre partenerul ei de viață.

Cel care a păstrat tăcerea până acum a fost Alex Ashraf. Acesta a decis, totuși, că a venit vremea să dea și el câteva explicații, având în vedere că a fost cel care a greșit și a ținut să precizeze, încă de la începutul interviului, faptul că el a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare.

Mai mult de atât, acesta a recunoscut în fața întregii lumi că a făcut una dintre cele mai mari prostii din viața sa, când a plecat de lângă Oana Zăvoranu, într-un moment în care ea avea nevoie de susținerea lui. Lui Alex Ashraf nu i-a luat mult să conștientizeze că nu a procedat tocmai bine și a purtat o discuție cu ea, deși ei au ținut legătura în tot timpul în care stau departe unul de altul și au ajuns la concluzia că despărțirea nu este o soluție. Astfel, bărbatul s-a întors acasă, unde era așteptat cu brațele deschise de cea alături de care a trăit o poveste de iubire multă vreme.

„Eu am făcut primul pas al împăcării. Nu e nicio rușine să spun asta. Pur și simplu, mi-am dat seama că am făcut o prostie atunci când am plecat de lângă ea, într-un moment de rătăcire. Fiecare dintre noi mai trece și prin perioade dintr-astea, de vulnerabilitate. De data asta a fost vina mea!. Când am realizat gafa imensă făcută am purtat o lungă discuție cu Oana pe tema asta. Bine, nici în perioada în care am stat separat, noi am continuat să ținem legătura, să discutăm. O făceam în fiecare zi și asta cred că ne-a prins bine amândurora”, a declarat Alex Ashraf, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---