Showbiz

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf: „Sunt în sfârșit o femeie liberă”

schedule 27 sept. 2023, 12:19

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf: „Sunt în sfârșit o femeie liberă”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf, după ce au apărut zvonuri legate de separarea lor pe internet. Vedeta a spus că este, în sfârșit, o femeie liberă care are de unde alege, când vine vorba de bărbați.

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au avut o poveste de dragoste despre care s-au scris multe de-a lungul timpului. Cei doi au trecut prin multe momente împreună fie ele unele bune, fie unele situate la polul opus și nimeni nu credea că vor ajunge să se separe.

Mai mult de atât, cei doi s-au sprijinit reciproc, au dat drumul unor afaceri împreună și totul părea că merge bine în casa lor, doar că în realitate lucruril nu au stat deloc așa. Vedetele au considerat că nu mai pot continua pe același drum și că fiecare ar trebui să își vadă de viața sa, iar când situația a început să ajungă la urechile tuturor, bruneta a fost contactată și rugată să dea mai multe detalii despre întreaga situație, fiind foarte fericită că este, în cele din urmă, o femeie singură și mult mai liniștită care nu duce lipsă de pretendenți.



Oana Zăvoranu a fost conștientă de faptul că în urma declarațiilor sale toată lumea va lua foc, dar s-a simțit datoare față de oamenii care le-au fost alături încă de la început și care voiau să știe dacă mai sunt sau nu împreună. Din câte se pare, vedeta nu suferă deloc, cel mai probabil pentru că problemele dintre ei sunt mai vechi decât au arătat. Nu și-a pierdut nici simțul umorului, nici buna dispoziție, ci se bucură de noul capitol din viața sa.

Pe de altă parte, fostul ei partener de viață a refuzat să dea prea multe detalii despre cele petrecute între ei, scuzându-se că este la volan și că nu are semnal.

”In sfarsit sunt o femeie libera! Astept pretendentii care se uitau de pe margine si salivau….glumesc…😁
Sunt plina de iubire si incredere in tot ce vine bun spre mine !😁 Va pup si va iubesc mult ❤️”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---