Showbiz

Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru persoana care vrea să o aducă la sapă de lemn: „Și-a permis să se bage în căsnicia mea”

schedule 24 nov. 2023, 12:44

Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru persoana care vrea să o aducă la sapă de lemn: „Și-a permis să se bage în căsnicia mea”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a răbufnit în mediul online, unde i-a transmis un mesaj dur persoanei care vrea să o aducă la sapă de lemn și care, după cum a povestit chiar ea, s-a băgat în căsnicia sa cu Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu, mesaj dur pe internet

Oana Zăvoranu nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, iar ieri după ce s-a întors de la secția de Poliție, a transmis un mesaj dur pe social media dedicat unei persoane care ar da orice să o vadă distrusă. Deși este o femeie cunoscută și apreciată la noi în țară, ea nu este apreciată chiar de toată lumea, iar drept dovadă cineva s-a băgat chiar în căsnicia sa cu Alex Ashraf.

Vedeta și partenerul ei de viață au trecut printr-o despărțire dureroasă, după ce el a înșelat-o și chiar se mutase din casa în care locuiau împreună, iar la momentul respectiv, ”Querida” l-a acuzat că a lăsat-o când avea cea mai mare nevoie de el. De asemenea, tot ea a zis că problemele pe care le-a întâmpinat din punct de vedere financiar au fost cele care i-au adus în această situație.

Recent, cei doi și-au rezolvat problemele, s-au împăcat, iar Zăvo a luat foc pe rețelele sociale, unde a trimis un mesaj dur uneia dintre persoanele care îi dorește răul și care s-a băgat în viața lor. Aceasta nu a fost deloc blândă în declarații și a precizat, în același timp, că tot persoana aceea a vrut să o lase fără libertate și fără niciun leu, furând fără niciun fel de rușine. Bineînțeles că urmăritorii ei de pe rețelele sociale își doresc să afle despre cine este vorba mai exact, dar ea nu a dezvăluit niciun nume și, cel mai probabil, nu o va face.



Cine mă vrea pe mine înfundată… Cine m-a vrut despărțită de soțul meu care este dragostea mea, cine și-a permis să se bage în căsnicia mea fără rușine, cine a făcut totul să îmi termine business-ul prosper și curat, cine a vrut să mă lase fără casa mea părintească, fără casa primită de la tatăl meu, cine a vrut să mă lase fără mașini, cine a vrut să mă lase fără aer, cine a vrut să mă lase fără libertate, cine își dorește să mă priveze de banii mei, cine crede că îmi sapă mie groapa după ce m-au furat direct sau indirect sau le-am dat să mănânce la masa mea, din farfuria, în casa mea, în afacerile mele, în hainele și pantofii mei, în cadourile mele, în vacanțele din banii mei… dându-le posibilitatea să se lăfăie acum ca niște mizerii umane ce s-au dovedit a fi, fiecare în parte…”, a scris ea, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---