Showbiz

Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică soției fostului edil al Capitalei

schedule 20 mar. 2023, 12:17

Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică soției fostului edil al Capitalei
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Ziua de 19 martie a fost una foarte, foarte importantă pentru Oana Lis, dar și pentru partenerul ei de viață. Aceștia au petrecut ziua împreună, iar blondina a avut parte de foarte multe surprize frumoase și de mesaje care i-au adus zâmbetul pe buze. Iată ce a i-a transmis Mara Bănică!

Oana Lis a primit mesaje emoționante la împlinirea vârstei de 44 de ani

Oana Lis a ajuns la frumoasa vârstă de 44 de ani, dar a preferat să se bucure în liniște de această zi frumoasă din viața sa alături de partenerul ei de viață, căruia i-a fost alături trup și suflet în tot acest timp, în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. De regulă, ea este o femeie discretă și a așa a dorit să procedeze și de această dată, chiar dacă mai mult ca sigur a primit cele mai frumoase urări din partea oamenilor care o iubesc și care o apreciază, încă de pe la începuturile relației sale cu fostul edil al Capitalei.

Vârsta aceasta este una care a venit la pachet cu multe schimbări în viața vedetei, care nu își dorește nimic mai mult decât ca soțul ei să fie bine din punct de vedere al sănății, mai ales că anul trecut a fost multe momente în care a crezut că nu îl va mai vedea niciodată, dar el a reușit să lupte de fiecare dată împotriva morții.

Într-o zi atât de frumoasă pentru familia lor, au lăsat problemele deoparte și s-au bucurat că împlinirea celor 44 de ani i-a prins împreună. Deși nimeni nu se aștepta, cel mai frumos mesaj pe care Oana Lis l-a primit de zia sa a venit din partea Marei Bănică. Jurnalista a postat chiar și o imagine din arhiva personală în care apare alături de sărbătorită și de Oana Zăvoranu. A descris-o ca fiind suma tuturor lucrurilor frumoase de pe pământ, dar i-a și mulțumit acesteia pentru toate vorbele sale bune, dar și pentru gesturile frumoase pe care le-a făcut pentru ea, dar mai ales pentru faptul că i-a oferit de a-i prietene.


”Astăzi este ziua Oanei. Nici nu știu câte să i urez. Față asta, femeia asta de fapt, este suma tuturor lucrurilor frumoase de pe pământ. Este loială, discretă, bună și înțeleaptă tare. Îți mulțumesc, Oana, pentru toate gesturile tale, pentru vorbele bune și pentru onoarea de a mi fi prietenă. PS: poză e de acum vreo 10 ani, de laomenoase un Revelion de poveste. Dar... ce se întâmplă de Revelion, rămâne de Revelion!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6464 RON
0.01120
GBP
GBP: 5.8855 RON
0.03190
HUF
HUF: 1.2572 RON
-0.00720
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2078 RON
0.00360
Convertor valutar

Rezultat: ---