Showbiz

Viorel Lis a fost externat. Ce a declarat soția lui despre zilele petrecute în spital: „Nu a știut nimeni”

schedule 18 oct. 2023, 10:39

Viorel Lis a fost externat. Ce a declarat soția lui despre zilele petrecute în spital: „Nu a știut nimeni”
Sursa foto: Facebook Oana Lis

Viorel Lis a fost externat recent din spital, iar soția sa a povestit prin ce au fost nevoiți să treacă zilele acestea. Nimeni nu a știut despre situația aceasta, dar a existat un moment care a deranjat-o la culme pe Oana Lis și care a determinat-o să vorbească.

Viorel Lis a fost externat recent

Oana Lis a trecut, zilele acestea, printr-un moment extrem de greu despre care nu a vorbit deloc. Viorel Lis a fost internat în spital, dar vedeta a prefetat să păstreze tăcerea în acest, din mai multe motive, unul dintre ele fiind legat de faptul că nu a dorit să se victimizeze și să li se facă milă oamenilor de ei. Cu toate acestea, a încercat mai multe metode de a face rost de bani, pentru a-i asigura soțului bolnav toate cele necesare.

Mulți au fost uimiți de anunțul făcut de acesta, conform căruia blondina a decis să vândă lucruri din propria casă, iar mare le-a fost mirarea unora că deși situația nu este tocmai una roz, ea i-a rămas alături lui Viorel Lis și l-a ajutat cum a putut, ba chiar s-a internat cu acesta în spital, pentru a fi aproape în caz de orice.

Nu s-a plâns, ci a luptat în continuare căutând resurse să facă față unui moment atât de dificil precum cel cu care soții se confruntă acum. Viorel Lis a fost externat din spital, în cursul zilei de vineri, după zece zile petrecute acolo, iar pe soția sau au deranjat-o extrem de tare zvonurile legate de decesul lui, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a decis să vorbească. Astfel, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Oana Lis a spus adevărul despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei, care s-a întors acasă.



„Nu vreau să fiu un caz de victimizare, ci de a găsi resurse să te descurci într-o situație grea la nivel financiar și am găsit o resursă de a mă descurca. Vineri am ieșit din spital, nu a știut nimeni, eu n-am declarat nimănui din presă că am fost la spital, am fost 10 zile cu Viorel internată, pentru că am vrut să ne vedem de sănătate, să stăm liniștiți, dar a apărut această știre.
M-a enervat, eu sunt obișnuită cu tot felul de știri, dar acolo în spital să citești că l-ai lăsat pe Viorel la azil, că te-au evacuat din cauza ploșnițelor, îmi era rușine de medici, de personal, de oamenii de acolo care mă tot întrebau. Pe lângă asta, erau doamnele acelea din saloane mai sensibile, care atunci când îl vedeau pe Viorel erau să facă infarct, că știau că e mort, de două zile citiseră în ziar că e mort”, a declarat Oana Lis, la Pro TV.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---