Showbiz

Oana Lis, prima reacție după ce s-a spus că soțul ei a murit: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat, că...”

schedule 28 sept. 2023, 09:48

Oana Lis, prima reacție după ce s-a spus că soțul ei a murit: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat, că...”
Sursa foto: Instagram Oana Lis

Oana Lis a postat un mesaj pe rețelele sociale, imediat după ce vestea că soțul ei s-a stins din viață a început să circule pe internet. Ce i-a rugat vedeta pe cei care au răspândit această informație falsă!

Oana Lis, prima reacție după ce s-a spus că Viorel Lis a decedat

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este deloc una bună. Acesta are nevoie în permanență de îngrijiri medicale, pentru că nu se mai poate deplasa de unul singur, iar partenera sa de viață se asigură că nu duce lipsă de nimic. Fostul edil al Capitalei este recunoscător pentru faptul că femeia nu l-a lăsat niciodată la greu și că nu l-a părăsit, așa cum credea multă lume, când a rămas fără bani.

Oana Lis nu doar că este trup și suflet alături de soțul ei, dar a făcut și sacrificii de dragul lui și a renunțat la viața pe care o avea înainte, conștientă fiind că nu îl poate lăsa pe mâna altora, ci trebuie să se asigure personal că toate merg așa cum ar trebui. De asemenea, a anunțat că Viorel Lis nu mai merge nici măcar la emisiuni, nu pleacă de acasă și nu se stresează din nimic, iar ea încearcă să îl protejeze la orice pas de rele, pentru că vrea să se bucure cât mai mult timp de prezența lui.

„Ne bucurăm de fiecare zi, nu plecăm nicăieri. Ne bucurăm unul de altul, așa cum suntem. Viorel nu mai merge la emisiuni, nu are voie să fie stresat cu nimic. Eu îl protejez.   A mai fost invitat la emisiuni, dar nu mai poate să meargă. Vreau ca lumea să îl știe pe Viorel așa cum era. În rest, mulțumim că vă gândiți la noi! Încerc să îl protejez. Când îți asumi o situație, aia e. Nu mă plâng pentru asta! Singurii oameni care vin să ne viziteze sunt cei de la ambulanță, de la salvare. Asta e viața, este ceva normal”, a declarat Oana Lis, potrivit playtech.ro.



Recent, au început să apară zvonuri cum că Viorel Lis s-ar fi stins din viață, iar informațiile acelea au ajuns și la urechile partenerei sale de viață, care nu s-a putut abține să nu o facă o postare în mediul online, în stilul său caracteristic. Vedeta le-a cerut persoanelor care au spus despre soțul său că a decedat să îi spună și ei unde anume este îngropat, pentru că îi este dor de el și ar vrea să îi facă o vizită, ceea ce i-a amuzat pe urmăritorii ei.

„Mai, rog pe cei care au scris articole ca Viorel Lis e mort, sa-mi spuneți și mie unde e îngropat va rog ca mi-e dor de el și vreau sa merg sa-l vizitez!”, este mesajul transmis de Oana Lis, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---