Showbiz

Oana Lis, în pragul disperării. Ce sacrificii face pentru Viorel Lis: „Pentru că trebuie să-i fac un RMN și...”

schedule 15 oct. 2023, 09:18

Oana Lis, în pragul disperării. Ce sacrificii face pentru Viorel Lis: „Pentru că trebuie să-i fac un RMN și...”
Sursa foto: Instagram Oana Lis

Oana Lis a luat o decizie cu totul și cu totul neașteptată de dragul soțului ei, care are grave probleme de sănătate. Iată ce sacrificii face vedeta pentru el!

Oana Lis, în pragul disperării

Oana Lis este dispusă să facă orice fel de sacrifiu, pentru a se asigura că partenerul ei de viață nu duce lipsă de nimic în această perioadă grea din viața sa. Starea de sănătate a fostului edil al Capitalei nu este tocmai una bună, după cum chiar soția sa a povestit în urmă cu doar câteva zile. Acesta nu se mai poate deplasa, are nevoie de mai multe analize și, de asemenea, a făcut câteva episoade depresive despre care ea a zis că sunt normale pentru vârsta sa, mai ales că era obișnuit să aibă o viață activă.

În ultima vreme, au început să apară tot mai multe zvonuri cum că s-ar fi stins deja din viață, ceea ce nu este deloc adevărat, iar Oana Lis a liniștit pe toată lumea în acest sens. El este în aceeași stare și pentru că are nevoie de un RMN, dar și de alte investigații costisitoare pe care ei nu și le permit acum, vedeta a luat o decizie cu totul și cu totul neașteptată, în speranța că vor strânge toți banii de care au atât de mare nevoie.



„Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.  Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”, a zis Oana Lis, pentru click.ro.

Oana Lis a publicat un mesaj pe Facebook și speră ca oamenii să îi ofere ajutorul de care are nevoie și să cumpere lucrurile pe care le va pune la vânzare. Face sacrificii mari pentru soțul ei, dar în situația în care se află nu a găsit o altă soluție decât pe cea de a pune la vânzare câte ceva. Este la fel de greu și pentru Oana Lis să îl vadă pe bărbatul alături de care a trăit ani de zile în situația aceasta, dar rămâne o femeie puternică și îl ajută așa cum poate.

„Pentru că trebuie să-i fac un RMN și un EEG repede și niște tratamente lui Viorel, ma gândeam să vând niște lucruri adunate în ani prin casă. Mai scriesem eu, dar n-am pus. Dați-mi idei, ce v-ar plăcea să achiziționați de la noi, ce obiecte!?”, a transmis Oana Lis, pe Facebook.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---