Showbiz

Oana Lis s-a operat în secret. Ce diagnostic a primit soția lui Viorel Lis: „Nu sunt puternică mereu”

schedule 28 mar. 2023, 10:40

Oana Lis s-a operat în secret. Ce diagnostic a primit soția lui Viorel Lis: „Nu sunt puternică mereu”
Sursa foto: Instagram Oana Lis

Ultima lună din viața Oanei Lis nu a fost tocmai una fericită, deoarece a primit un diagnostic grav și total neașteptat din partea medicilor. Partenera de viață a lui Viorel Lis a fost nevoită să se opereze, dar a păstrat totul secret până acum, cel mai probabil, pentru că nu a dorit să primească milă din partea nimănui.

De ce s-a operat Oana Lis

Oana Lis a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, unde a vorbit despre ultima perioadă din viața sa, care nu a fost deloc ușoară. Vedeta a preferat să nu își expună viața pe internet, ci a suferit în tăcere, deși a fost diagnosticată cu carcinom, care este o formă de cancer de piele. Nu a avut niciun simptom, deși s-ar fi așteptat ca trupul ei să reacționeze diferit.

Blondina a avut o pată pe piele, doar că nu credea că este atât de grav pe cât a fost. Diagnosticul i-a dat lumea peste cap, deși se obișnuise cu pata respectivă. I se părea ciudat, dar în același timp periculos să facă o biopsie, iar acum după ce a depășit acest moment, se gândește că poate ar fi trebuit să meargă mai devreme la un control și nu ar fi ajuns pe masa de operație.

„Nu pot să zic că sunt de nota 10, în cea mai bună formă. Nu am vorbit pe internet. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Nu aveam niciun simptom. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele.Eu aveam o pată. O aveam de doi ani de zile și am văzut că s-a mărit. Nu m-am dat cu creme, nu a dispărut, dar mă și obișnuisem cu ea. Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos, că trebuie să fac o biopsie. Este un carcinom malign”, a declarat Oana Lis, la Pro TV.

A preferat să păstreze tăcerea, știind despre ceea ce se întâmplă în viața sa doar câteva persoane. Deși intervenția pe care a suferit-o în secret a decurs bine, încă mai are dureri. Nu s-a mai operat niciodată până la vârsta de 44 de ani și nu avea nici cea mai mică idee ce urma să i se întâmple și nici nu a dorit să se descarce în fața nimănui, pentru că nu este o femeie puternică de fiecare dată. Ca orice om, are momente în care are nevoie de o îmbrățișare, momente în care plânge și simte că trebuie să se roage.

„Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea. Încă mai am niște dureri după intervenție. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani. Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxi. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin. În ultimele trei săptămâni, pare că eram foarte fericită și foarte veselă.
Am vrut să nu spun nimănui decât abia acum, când sunt cât de cât ok. Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi luna asta m-am rugat”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---