Showbiz

Oana Lis nu vrea să își ducă soțul într-un centru de îngrijire pentru bătrâni. Declarațiile vedetei: „Îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina”

schedule 19 oct. 2023, 10:37

Oana Lis nu vrea să își ducă soțul într-un centru de îngrijire pentru bătrâni. Declarațiile vedetei: „Îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Oana Lis nu vrea să își ducă soțul la azil, deși viața sa ar fi mult mai ușoară, dacă ar face această alegere. Vedeta a dat câteva declarații în acest sens și a susținut că nici nu vrea să audă de una ca asta, cât timp va trăi.

Oana Lis nu vrea să își ducă soțul la azil

Viorel Lis are probleme grave de sănătate, de mai bine de un an și chiar dacă multă lume paria pe faptul că va rămâne singur la bătrânețe, situația nu a stat deloc așa. Oana Lis nu și-a abandonat soțul bolnav, ba chiar a făcut mai multe sacrificii pentru acesta, renunțând complet la viața pe care o avea înainte.

Zilele trecute au fost unele critice pentru fostul edil al Capitalei. Acesta a fost internat în spital, dar partenera sa de viață a vorbit despre acest subiect, după externarea sa, pentru că nu a dorit să se victimizeze și nici să inspire milă în rândul oamenilor care o urmăresc sau care o cunosc. Având în vedere cât de mult se chinuie, multă lume s-a întrebat de ce nu îl duce la un azil, iar când blondina a auzit una ca asta, a avut o reacție pe măsură.

Oana Lis a exclus din start această variantă, spunând că își duce soțul la azil, doar dacă o calcă vreo mașină, ceea ce se înseamnă că se va ocupa de îngijirea lui cât timp este în viață. Nu crede că traiul lui într-un centru de îngrijire pentru vârstnici nu ar fi unul mai bun, iar din moment ce este bine și conștient, poate sta acasă. De asemenea, a precizat că mai bine î îngroapă de viu decât să îl ducă într-un asemenea loc, semn că nici lui nu i-ar plăcea să se ajungă atât de departe.

„Nu a mai luat contact cu lumea, a stat doar acasă. A trebuit și trebuie să vând lucruri din casă. Am reușit să vând câteva lucruri, le mulțumesc celor care mi-au scris, o să mă mai gândesc ce pot să mai vând din casă. (…)
Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil. Atâta timp cât e bine și conștient, eu cred că poate stă acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine, oamenii mă pun într-o lumină proastă.”, a zis Oana Lis, la Pro TV.

Perioada pe care a petrecut-o în salonul de spital alături de Viorel Lis a făcut-o pe vedetă să se gândească la multe aspecte din viața sa și a ajuns la concluzia că poate funcționa și cu puține lucruri.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---