Showbiz

Viorel Lis, din nou pe patul de spital. Ce anunț a făcut soția sa: „M-a plătit ca să stau cu el”

schedule 23 oct. 2023, 09:52

Viorel Lis, din nou pe patul de spital. Ce anunț a făcut soția sa: „M-a plătit ca să stau cu el”
Sursa foto: Instagram Oana Lis

Viorel Lis, din nou pe patul de spital, iar cea care a făcut tristul anunț este nimeni alta decât partenera sa de viață. Oana Lis a făcut haz de necaz, ca de fiecare dată.

Viorel Lis, din nou pe patul de spital

Starea lui Viorel Lis se înrăutățește de la o zi la alta. La doar câteva zile după ce a fost externat, acesta a ajuns din nou pe patul de spital, iar anunțul a fost făcut chiar de soția sa. Oana Lis a primit multe aprecieri din partea oamenilor care înainte o judecau și o acuzau pentru faptul că stă împreună cu fostul edil al Capitalei doar de dragul Capitalei. Vedeta a reușit să le câștige admirația oamenilor, datorită faptului că nu și-a abandonat partenerul de viață în cele mai grele momente din viața sa, dând dovadă în felul acesta că sentimentele pe care le are pentru el sunt unele sincere.

Mai mulți oameni au spus despre ea că merită să fie aplaudată pentru toate gesturile pe care le-a făcut pentru soțul ei bolnav și mai ales pentru modul în care a făcut rost de bani pentru tramentele de care Viorel Lis are nevoie, unii sărindu-i la rândul lor în ajutor, pentru că și-au imaginat cât de greu trebuie să îi fie în asemenea situație.

Deși în prima fază a preferat să nu spună nimic despre faptul că partenerul ei de viață era internat în spital, mai apoi a spus întregul adevăr. Ceea ce a deranjat-o, de fapt, a fost faptul că s-a zis despre el că și-ar fi pierdut viața, dar nici nu avea nevoie de mila oamenilor. Recent, ea a postat câteva imagini de pe patul de spital, dând de înțeles că nu le este deloc ușor, dar a făcut haz de necaz în stilul ei caracteristic, spunând că el i-a oferit o sumă de bani pentru a sta cu el internată, stârnind în felul acesta hohote de râs.

Nu trec printr-o perioadă bună, dar niciunul dintre ei nu și-a pierdut simțul umorului, iar sute de oameni le-au transmis gândurile lor bune în secțiunea de comentarii.

„Bună, dragii mei! Sunt la spital cu Viorel, dar m-a plătit ca să stau cu el. După cum vorbește lumea am zis să recunosc, ce să fac. Așa zice lumea. Mi-a dat trei lei pe zi, sper să iau banii acum. Viorel, dă-mi ăia trei lei. Ce să zic, m-am făcut cu bani”, a transmis Oana Lis, pe TikTok.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---