Showbiz

Oana Roman, primele declarații după ce a aflat că Marius Elisei iubește din nou: „Numele ei e secret”

schedule 26 sept. 2023, 10:08

Oana Roman, primele declarații după ce a aflat că Marius Elisei iubește din nou: „Numele ei e secret”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Marius Elisei este din nou îndrăgostit și a dat primele declarații în acest sens, ceea ce a dus la o reacție și din partea fostei sale partenere de viață. Iată ce a zis Oana Roman!

Oana Roman, primele declarații despre relația lui Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au format un cuplu despre care s-au scris multe. Deși părea că relația lor mergea de minune, aceștia s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori și au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui, când au realizat că nu mai pot continua în felul acesta. Mai mult de atât, aceștia au adus pe lume o fată care a avut cel mai mult de suferit de pe urma separării părinților ei, pentru că bărbatul nici măcar nu i-a fost alături în prima zi de școală, motiv pentru care fiica lui Petre Roman a fost dezamăgită.

Timpul a trecut, iar rănile s-au vindecat și fiecare a încercat să își vadă de viața lui. De curând, Marius Elisei a confirmat că este într-o nouă relație, dar nu a dorit să dezvăluie și numele femeii care i-a furat inima și pe care a recunoscut că o iubește. Consideră că nu are nicio relevanță numele acesteia, ci doar faptul că se simt bine în compania celuilalt, iar în același timp a dorit să nu mai fie întrebat de fosta sa soție.

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc. Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit”, a declarat Marius Elisei, pentru cancan.ro.

Având în vedere că Marius Elisei iubește din nou, toată lumea a fost curioasă să afle care este opinia Oanei Roman despre noua lui relație. Vedeta a spus că se bucură enorm pentru reușita sa, pentru că în felul acesta lucrurile se vor liniști între ei. De asemenea, a spus că s-a rugat pentru ca el să își găsească sufletul pereche, iar vestea i-a adus zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că el a zis că nu vrea să mai audă de ea și că dacă dorește cineva să afle informații despre fosta soție, ar trebui să o întrebe direct pe ea.

„Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi. Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști (...)”, a fost reacția Oanei Roman, de pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---