Showbiz

Ce planuri are Oana Zăvoranu, după despărțirea de Alex Ashraf: „Mi-au scris sute de oameni să fac asta”

schedule 03 oct. 2023, 09:29

Ce planuri are Oana Zăvoranu, după despărțirea de Alex Ashraf: „Mi-au scris sute de oameni să fac asta”
Sursa foto: YouTube OANA ZAVORANU OFFICIAL

Oana Zăvoranu a vorbit despre planurile sale de viitor, la scurt timp după ce ea și Alex Ashraf au confirmat divorțul. Ce și-a propus să facă, după separarea de bărbatul alături de care a trăit câțiva ani buni.

Oana Zăvoranu, despre planurile sale de viitor

Oana Zăvoranu este oficial o femeie singură și liberă. Actrița și fostul ei partener de viață, Alex Ashraf, au decis să o ia pe drumuri diferite, după un an în care relația lor nu mai mergea ca la început. Ușor, ușor, el a început să își găsească liniștea în compania unei alte femei și a considerat că a venit vremea ca povestea lor să se termine aici. Brunetei nu i-a prins prea bine vestea, deși simțea că urma să se întâmple asta și chiar a făcut câteva declarații în acest sens, în care i-a adus bărbatului acuzații dure, una dintre ele fiind legată de faptul că a început să se îndepărteze de ea, în clipa în care a început să aibă probleme reale cu banii.

Consideră că dacă ar fi avut răbdare, aceste probleme s-ar fi rezolvat, pentru că ea a fost mereu genul de femeie care a făcut față cu succes chiar și celor mai dificile momente pe care le-a trăit. Mai apoi, a dat un alt interviu în care a adus în discuție și planurile sale de viitor, care sunt foarte importante pentru ea.

Pe lângă surpriza pe care o pregătește pentru oamenii care o urmăresc, ea și-a propus să își facă un tatuaj cu pasărea Phoenix care o reprezintă în totalitate. De asemenea, Oana Zăvoranu ar vrea să revină chiar și pe micile ecrane, iar cei care au motivat-o au fost chiar oamenii care i-au scris că i-ar plăcea să o vadă jucând într-un film.

În ceea ce îl privește pe fostul ei partener de viață, vedeta a zis că își dorește ca el să fie fericit și sănătos, dacă poate, iar nimic altceva în afară de acest lucru o obosește și nu o interesează deloc. Momentan, nu se poate gândi la nimic în afara planurilor de viitor pe care le are și pe care vrea să le ducă la bun sfârșit,

„Eu nu mai am nimic de zis despre această căsnicie pentru că mi-am văzut scopul atins. Acum am multe lucruri importante de realizat. Merg mai departe făcând lucruri care mă vor transforma iar în Oana Zăvoranu, cea de care uitasem. Și se anunță de bine la orizont. 
Vreau ca Alex să fie sănătos și fericit. Dacă poate. E încă soțul meu. Nu mă mai interesează nimic altceva, restul mă obosește. Mă voi ocupa doar de mine și de planurile mele.  Am multe în cap. Doar tocmai ce mi-am amintit cine sunt… Și mai am o surpriză care la momentul oportun o să arunce în aer alte chestii. Eu renasc mereu din propria-mi cenușă. Pasărea Phoenix scrie pe mine. Îmi fac și tatuaj, pentru că asta sunt, mă reprezintă. Asta e, a trebuit să mă împrietenesc cu individe rele și bărbați dubioși.S incer, aveam mințile cusute. Da, acum îmi doresc să revin, să joc într-un film, de ce nu. Dar nu se știe niciodată. Mi-au scris sute de oameni să fac asta.”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---