Showbiz

Oana Roman, fotografie de colecție cu tatăl ei: „Cred că are 25 de ani poza asta…”

schedule 01 apr. 2023, 12:37

Oana Roman, fotografie de colecție cu tatăl ei: „Cred că are 25 de ani poza asta…”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman și-a luat fanii de pe rețelele sociale prin surprindere, în clipa în care a decis să posteze o imagine rară cu tatăl ei, Petre Roman. Cei doi au făcut poza respectivă în urmă cu 25 de ani, iar fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei nu s-a putut abține să nu le-o arate și fanilor, când a găsit-o în arhiva personală.

Oana Roman, imaginea rară cu tatăl său

Oana Roman este foarte activă pe rețelele sociale și face ea ce face și intră mereu în atenția oamenilor. Vedeta a postat o imagine realizată, în urmă cu aproximativ 25 de ani, în care apare alături de tatăl ei. Deși a trecut atât de mult timp, fanii ei nu au putut să nu remarce faptul că nu sunt schimbări majore în ceea ce îi privește și chiar s-au bucurat că fiica fostului premier al României le-a arătat și lor această imagine de colecție.

Sursa foto: Oana Roman/InstaStory


„Cred că are 25 de ani poza asta…”, a notat Oana Roman la Story.

Ori de câte ori, a fost întrebată despre relația pe care o are cu părintele său, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a fost foarte sinceră și a recunoscut că situația în cazul lor nu este tocmai una roz. Aceștia nu își mai vorbesc la fel de des, se văd extrem de rar, poate, doar la ocazii speciale, iar el nu se află printre primii oameni cărora ea le cere un sfat, în momentele în care are nevoie și simte că ar trebui să discute cu cineva.

Legătura lor a început să nu mai fie la fel, după ce Oana Roman împlinise vârsta de doar 13 ani, iar tatăl ei începuse deja să ocupe funcția de premier al României. Multă vreme, ea a fost de părere că nu are dreptul de a-i reproșa absolut nimic, crezând că scopul a fost unul mai presus de ei, doar că odată cu trecerea timpului, a realizat că lucrurile nu stăteau chiar așa cum credea. Cel mai tare a deranjat-o faptul că ea dintr-o prioritate, ajunsese să fie o cantitate neglijabilă.

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic.
El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a povestit ea acum ceva timp potrivit cancan.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---