Showbiz

Oana Roman a rămas fără mașină. Unde a dispărut atutorismul din parcare: „Aveți grijă”

schedule 02 apr. 2023, 10:01

Oana Roman a rămas fără mașină. Unde a dispărut atutorismul din parcare: „Aveți grijă”
Sursa foto: YouTube WOWNews

Oana Roman a trăit un moment de care spera să nu aibă parte, când nu și-a mai văzut mașina în parcare. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a simțit nevoia să le povestească și fanilor ei despre situația prin care a trecut, iar la final le-a dat și un sfat celor care au permis de conducere.

Cum a rămas Oana Roman fără mașină

Oana Roman a fost mereu genul acela de vedetă care și-a expus viața pe rețelele sociale, fanii ei fiind mereu la curent cu noutățile din viața sa fie că a fost vorba despre ce pozitiv, fie despre ceva aflat la polul opus. De fiecare dată, și-a dorit ca admiratorii ei să afle lucrurile direct de la ea, iar de curând le-a mai făcut câteva dezvăluiri despre ceea ce i s-a întâmplat, iar mai apoi a venit și un sfat pentru fanii ei.

De când este o femeie singură, Oana Roman se concentrează mult mai mult pe ceea ce are de făcut, dar și pe creșterea fiicei sale. Vrea ca Isa să aibă parte de cea mai bună educație, să nu ducă lipsă de nimic și știind că în fața ei nu se va deschide niciodată în totalite, a decis ca micuța să facă terapie, în urma separării părinților ei, lucru care a ajutat-o enorm să treacă peste.

Acum câteva ore, Oana Roman a simțit din nou nevoia să discute cu fanii ei de pe rețelele sociale, cărora le-a povestit cum a rămas fără mașina care i-a dispărut, pur și simplu din parcare. Vedeta era plecată la un târg, timp în care autoturismul ei a fost ridicat. Deși vremea nu era tocmai bună, a fost nevoită să meargă să își ridice mașina, pe care o parcase neregulamentar, fiind nevoită să plătească 500 de lei plus o amendă. La final, și-a sfătuit urmăritorii să fie foarte atenți unde parchează.

„Am plecat de la târg și ce credeți? Mi-au ridicat mașina. Pe ploaia asta a trebuit să vin eu să-mi ridic mașina. Asta! Aveți grijă unde parcați! Eu sincer nu mi-am dat seama că nu am parcat bine. Aia e! M-a costat 500 de lei plus amenda, superb. Diseară ies și beau, mă duc fără mașină, ca să nu îmi mai ridice mașina a doua oară în aceeași zi. Cam asta e! Am pățit-o”, a transmis fiica lui Petre Roman, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---