Showbiz

Oana Roman este împotriva jocurilor de noroc. Atac dur la adresa celor care le promovează: „Mi se pare absolut revoltător”

schedule 01 nov. 2023, 12:11

Oana Roman este împotriva jocurilor de noroc. Atac dur la adresa celor care le promovează: „Mi se pare absolut revoltător”
Sursa foto: YouTube Dana Savuica

Oana Roman este împotriva jocurilor de noroc și nu a ezitat să spună lucrul acesta lumii întregi. Mai mult de atât, vedeta a avut numai cuvinte dure de zis despre cei care le promovează. Ce mesaj a transmis!

Oana Roman este împotriva jocurilor de noroc

Oana Roman este genul de persoană care nu se teme să își exprime opinia pe rețelele sociale, ori de câte ori are ocazia, cu riscul de a fi judecată. Vedeta a abordat, de-a lungul timpului, mai multe subiecte de interes atât pentru ea, cât și pentru urmăritorii săi, iar de data aceasta a decis să discute despre jocurile de noroc, cu care nu este deloc de acord.

Fiica lui Petre Roman nu înțelege de ce încă mai există persoane pasionate de jocurile de noroc, care pierd bani mulți acolo, ajungând până la urmă ca din cauza lor să se destrame familii sau să se termine brusc niște relații care ar fi putut fi unele frumoase și de lungă durată. Cel mai mult o enervează persoanele care acceptă să promoveze jocurile de noroc și care deși sunt conștiente că publicul lor este în mare parte format din copii, continuă să o facă.

„Povesteam eu ieri despre faptul că am auzit oameni care încă mai joacă, de exemplu, barbut și am vorbit despre jocurile de noroc și, uitându-mă eu aici pe Facebook, TikTok sau pe Instagram, constatat oameni care chiar păreau serioși, pe unii pe care chiar îi urmăream, care acceptă, în mod conștient, să facă podcast-rui, emisiuni, filmări, postări, care sunt sponsorizate de case de pariuri sau de cazinouri.
Mi se pare absolut revoltător că oameni care nu sunt chiar nimeni și care chiar uneori au lucruri interesante de spus, pentru bani, sunt de acord să se coboare atât de jos încât să primească bani pentru podcast-urile lor și pentru emisiunile lor online de la casele de pariuri și de la cazinouri.Mi se pare absolut josnic. Eu prefer și aleg și nu urmăresc, oricât de interesant ar fi subiectul, oricât de interesantă mi s-ar părea persoana respectivă. În momentul în care acceptă chestia asta, eu aleg să nu o urmăresc și cred că dacă mulți dintre noi am face asta și am alege să nu mai urmărim, să nu mai dăm play și să nu mai facem vizualizări acestor emisiuni, poate că se va schimba ceva.”, a transmis Oana Roman, în mediul online.

De asemenea, ea a precizat că deși conținutul unei persoane este în mare parte de interes pentru ea, acesta se pierde în momentul în care începe să promoveze jocurile de noroc și renunță la a mai urmări activitatea sa. I se pare revoltător și este de-a dreptul dezamăgită de faptul că sunt foarte multe persoane interesate, care fac asta și nu există nimic care să îi poată opri. Oana Roman crede că aceia sunt niște bani murdari și că s-ar fi putut face multe alte lucruri utile cu ei.

”Sunt absolut dezamăgită, pentru că sunt oameni care unii dintre ei sunt chiar interesanți. De ce să te cobori să faci asta? De ce să accepți să încasezi bani de la casele de pariuri? De ce marile televiziuni sunt de acord să aibă emisiuni sponsorizate de casele de pariuri și de cazinouri, la orice oră s0ar da acea emisiune. De ce să te cobori? De ce să faci asta? Pentru ce? Adică de ce să nu ai conștiință?
De ce să nu te gândești că acei bani sunt murdari la propriu și că oamenii care joacă la cazinou și la case de pariuri ajung unii să se sinucidă, își pierd familiile, își pierd casele, își pierd mințile, și tu primești bani de la oamenii ăștia. În momentul în care tu accepți să primești bani de la firmele astea, nu mai ai loc nicăieri, eu asta cred.”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---