Showbiz

Mioara Roman a fost operată. Oana Roman, noi detalii despre starea mamei sale: „Este la terapie intensivă”

schedule 17 oct. 2023, 09:32

Mioara Roman a fost operată. Oana Roman, noi detalii despre starea mamei sale: „Este la terapie intensivă”
Sursa foto: YouTube Kompact Play TV

Mioara Roman a fost operată, în urmă cu doar câteva ore, iar fiica ei a dat câteva detalii despre starea de sănătate a femeii din momentul de față. Iată ce le-a povestit fanilor ei de pe Instagram.

Mioara Roman a fost operată

Mioara Roman traveresează una dintre cele mai grele perioade din viața sa, din cauza problemelor de sănătate cu care aceasta se confruntă. Femeia se afla într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, unde primea toate îngrijirile de care avea nevoie și unde fiica sa o vizita destul de des. Într-o zi, starea ei a început să se înrăutățească, fiind nevoie de transportarea sa de urgență la spitalul Floreasca din Capitala, unde se află și acum.

În tot ce acest timp, Oana Roman le-a vorbit celor care o urmăresc despre mama ei, pe care a vizitat-o în fiecare zi și pentru care își face griji serioase. Având în vedere că a ajuns la o vârstă înaintată, corpul ei ar putea ceda în orice moment, aceasta fiind cea mai mare frică pe care o are fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei. O doare enorm faptul că își vede mama bolnavă și că se simte neputincioasă în situația de față.

De asemenea, în urmă cu doar câteva ore, Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală, iar faptul că nu ar fi putut să surporte anestezia a măcinat-o pe fiica ei pe tot parcursul zilei. Din fericire, Mioara Roman a fost puternică și de data aceasta și a trecut peste ce era mai greu. Au fost niște ore critice pentru ea, deoarece medicii erau nevoiți să se asigure că se ca trezi și că va putea să respire de una singură.

La final, ea le-a mulțumit oamenilor care și-au luat din timpul lor, pentru a-i trimite mesaje de încurajare. Nu au fost deloc puține, iar Oana Roman este profund recunoscătoare pentru miile de gânduri bune pe care le-a primit.

„Dragii mei, mama a ieșit din operație, este la terapie intensivă, urmează niște ore critice pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, că va respira singură. Un pas greu a trecut deja, vreau să mulțumesc tuturor pentru miile de mesaje primite.”, le-a povestit Oana Roman fanilor ei de pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---