Showbiz

Oana Roman și Catinca Roman, împreună la spital. Care este starea de sănătate a mamei lor: „A stat cu ea”

schedule 18 oct. 2023, 14:12

Oana Roman și Catinca Roman, împreună la spital. Care este starea de sănătate a mamei lor: „A stat cu ea”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Oana Roman și Catinca Roman au fost împreună la spitalul unde mama lor este internată, iar din cauza faptului că femeie se afla internată la terapie intensivă, doar una dintre ele a avut voie în salon.

Oana Roman și Catinca Roman, împreună la spital

Mioara Roman se află de câteva zile bune internată în cadrul spitalului Floreasca din Capitală. Înainte de ajunge acolo, femeia a petrecut câteva luni bune din viața sa într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, unde era îngrijită așa cum trebuie și unde primea des vizite din partea Oanei Roman, tot ea fiind și cea care plătea ca ea să se bucure de cât mai multă liniște în ultimii săi ani din viață.

La un moment dat, starea sa a început să se înrăutățească, iar mama Oanei Roman a fost transportată de urgență la spital. Inițial, acesteia i s-au făcut câteva investigații, iar până la urmă, medicii au decis ca femeia să fie operată, moment în care întreaga familie s-a temut că nu face față anesteziei, dar era singurul lucru pe care îl puteau face pentru ea, iar fin fericire lucrurile au mers bine din acest punct de vedere.

Situația sa critică le-a adus împreună pe cele două fiice ale sale, care nu se mai înțelegeau la fel de bine în ultima vreme, iar fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre lucrul acesta.

„Am fost la mama sa spital cu sora mea și, fiind la terapie intensivă, doar una dintre noi a putut s-o vadă, respectiv Catinca s-a dus astăzi și a stat cu ea. Situația este, însă, destul de sensibilă, urmează să o detubeze să vedem ce se întâmplă, după care a luat-o pe Isa, m-am întors în oraș, pentru că i-am cumpărat un costum pentru petrecerea de Halloween, m-am oprit să las un pachet la cineva, mergem acasă, după care Isa are ora de kickboxing astăzi”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Asta nu este tot. Vedeta le-a mai spus acestora și care este starea de sănătate a mamei sale, de la momentul actual. Se pare că Mioara Roman este mult mai bine și că a fost scoasă de la terapie intensivă, semn că este o luptătoare.

''Aseară m-au sunat doctorii. Mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile voastre au contat, iar ea este o luptătoare. Mulțumesc, Doamne!'', a mai transmis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---